Ο Ολυμπιακός για ένατη χρονιά στο πλευρό της «Ελπίδας»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Μόραλαλη, τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον προπονητή τους Pedro Martins και τον Κριστιάν Καρεμπέ επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του συλλόγου που τους υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τα μέλη της «Ελπίδας» υποδέχονται τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα του Ολυμπιακού

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ενθαρρυντικό ο αθλητικός κόσμος της χώρας να στέκεται στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη. Έτσι για ένατη χρονιά είδαμε τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός να βρίσκονται, με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλευρό  των παιδιών της «Ελπίδας».  Σύσσωμη, λοιπόν, η ομάδα των «ερυθρόλευκων» επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη επιδίδει στον Βαγγέλη Μαρινάκη την τιμητική διάκριση του συλλόγου

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», τους υποδέχτηκε στην είσοδο με ένα πλατύ χαμόγελο έχοντας στο πλευρό της τον Μανώλη Παπασάββα, διοικητή των νοσοκομείων παίδων «Π.&Α. Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία». Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μώραλης, ο επίτιμος πρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και ο προπονητής της Pedro Martins.

Γιάννης Μόραλης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Νοσοκομείο μας έχει γίνει θεσμός για εμάς στην αρχή κάθε χρονιάς, και μια ιδιαίτερη στιγμή για την οποία ανυπομονούν μικροί και μεγάλοι! Ο Ολυμπιακός έχει γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του Συλλόγου μας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ελπίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους! Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, τη διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας για αυτή την ανεκτίμητη μακροχρόνια συμβολή τους στο έργο μας», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τον κύριο Μαρινάκη και την ομάδα του Ολυμπιακού.

Σάββας Θεοδωρίδης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για ένατη συνεχή χρονιά και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την μεγάλη πρόοδο που συντελείται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Νιώθουμε ότι η «Ελπίδα» είναι μέρος της ομάδας και της οικογένειάς μας. Όλα ξεκινούν από την κυρία Βαρδινογιάννη που με πραγματικό πάθος αγωνίζεται για τα παιδιά. Όπως ο Ολυμπιακός είναι νικητής, έτσι και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται εδώ καθημερινά είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής» είπε ο κύριος Μαρινάκης.

Pedro Martins, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο κύριος Μαρινάκης παρέδωσε για ακόμα μια χρονιά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων. Σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο έργο της «Ελπίδας» η Μαριάννα Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Μαρινάκη την τιμητική διάκριση του συλλόγου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά της της Ογκολογικής Μονάδας

Επίσης για την στήριξή τους η κ. Βαρδινογιάννη τίμησε τους Γιάννη Μώραλη,  Σάββα Θεοδωρίδη και Pedro Martins, ενώ απένειμε το «Μετάλλιο του Υποστηρικτή» σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά της της Ογκολογικής Μονάδας

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές τους, ένα κασκόλ και ένα σκούφο του Ολυμπιακού, χαρίζοντας τους στιγμές χαράς που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά της της Ογκολογικής Μονάδας

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκαν οι ποδοσφαιριστές : Mady Camara, Pape Abou Cisse, Guuilherme Dos Santos Torres, Omar Elabdellaoui, Miguel Angel Guerrero, Matias Nahuel Leiva Esquivel, Ahmed Hassan Mahgoub, Jose Pedro Malheiro de Sa, Yassine Meriah, Roderick Miranda, Bibars Natcho, Δημήτρης Νικολάου, Daniel Podence, Franco Soldano, Jagos Vukovic, Λεονάρντο Κούτρης, Γιάννης Μασούρας, Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Γιάννης Φετφατζίδης, Κωνσταντίνος Φορτούνης, Λευτέρης Χουτεσιώτης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Α

Κριστιάν Καρεμπέ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό της «Ελπίδας» και πέρυσι ανακηρύχθηκε «Πρωταθλητής για την Ελπίδα» («Champion for Hope»).

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity