Πνεύμα Χριστουγέννων στο bazaar του MDA Ελλάς

Έχουμε ήδη εισέλθει δυναμικά στην εορταστική περίοδο και τα φιλανθρωπικά σωματεία της χώρας, το ένα μετά το άλλο, διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις για την ενίσχυση των σκοπών τους. Έτσι το χριστουγεννιάτικο bazaar και το γεύμα του MDA Ελλάς στο Ecali Club ήταν από τα πιο επιτυχημένα βάζοντάς μας για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και κερδίζοντας τις εντυπώσεις μας.

Γιάννης Κωνσταντάκης (Institute of Life), Έμη Λιβανίου, Δέσποινα Κωνσταντέλλη (HeadX), Γιώργος Κωνσταντέλλης (HeadX), Ήρα Σαρακινού
To MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) παρέθεσε για ακόμα μια χρονιά στο Ecali Club το ολοήμερο φιλανθρωπικό bazaar του σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων καταστημάτων, αρωγών του έργου του σωματείου.

Ανούσκα Ραφαήλ, Λάουρα Λαλαούνη, Χάλα Χούρι

Πλήθος κόσμου άρχισε να προσέρχεται από νωρίς το πρωί για να πραγματοποιήσουν τις αγορές και τα δώρα τους για τις γιορτές, στηρίζοντας τους σκοπούς του σωματείου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα για 300 φίλες και μέλη του MDA Ελλάς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, του Ecali Club.

Φαίη Μπαρμπαλιά, Χριστίνα Μουνδρέα

Μεγάλος χορηγός: The Ecali Club Χορηγοί: HeadX, Institute of Life Υποστηρικτές: Όμιλος Μπουτάρη, Coca Cola Τρία Έψιλον, Sotiris Vrettos, Home Tradition.

Νάνσι Βογιατζόγλου, Ζέττα Αντσακλή, Μαρίνα Λαλιώτη

Kαταστήματα: ANATOL, THE SWEET SPOT, BIJOU BIJOU, SKAPERDAS, FINE STATIONARY, VENETIA VILDIRIDIS, LALAOUNIS, ROTATE, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, VASSILIA, TIKI TIKI, CUBANIS COLLECTION, C’EST BON, VOURAKIS JEWELLERY, ΚΟΥΦΕΤΑ ΜΕ…ΚΕΝΤΗΜΑ, MIRANTA’S, SOTIRIS VRETTOS.

Χριστιάννα και Αναστασία Καίσαρη

Λίγα λόγια για το  MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Ρούλη Τσουκαλά, Σίσσυ Φειδά

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις του υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www. mdahellas.gr

Ναταλία Μουνδρέα, Αλεξάνδρα Ποταμιάνου, Ντόζυ Προκοπάκη

Θεανώ Παπαθανασίου, Μάγδα Λιβέρη, Λίνα Ζύμνη, Αννίτα Κωστακοπούλου

Άννα Μαμιδάκη, Γιώργος Ντάβλας

Αννίτα Κωστακοπούλου, Λάνα Δαυίδ

Φούλη Γκρινιάτσου, Μαρίνα Γιαβρόγλου

Ελίνα Βασιλάκη, Αντιγόνη Καρρά

Μαρία Φιλοπούλου, Ελένη Διδασκάλου

Αν Ρενέ Αχιλλεούδη, Πάολα Παύλου, Κορίνα Καμμένου

Φλωρίτα Σιγάλα, Μαίρη Κρεμμύδα, Ντίνα Κόμη

Ειρήνη Δανελιάν, Νάντια Κοροβέση, Ρενάτα Σαρακάκη

Ειρήνη Καλογιάννη, Ειρήνη Βεργίτση

Αφροδίτη και Στέλα Βιλδιρίδη

Έφη Ρομποτή, Έλενα Ντάβλα, Ντίνα Σιώρα

Ελίνα Βασιλάκη, Ελεάνα Ζησιάδη

Μάρθα Βερνίκου, Λίζα Τάνες

Φιλίππα Λυμπέρη

Αλίνα Μαραγκού, Πηνελόπη Μπάρλου, Όλυ Κατσάμπα, Μαίρη Φωστηροπούλου, Θεανώ Παπαθανασίου, Καλυψώ Νομικού, Αλίκη Εμμανουήλ, Αντιγόνη Καρρά

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity