Προσφορά αγάπης στον Δήμο Κηφισιάς από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και τον σύλλογο «Ελπίδα»

Για άλλη μια φορά το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» ανοίγουν την αγκαλιά τους και ενισχύουν άπορες οικογένειες στον Δήμο Κηφισιάς, οι οποίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν πληγεί τα μέγιστα.

 Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα (Ασπασία) Βλάχου και οι συνεργάτες τους παραλαμβάνουν τα δέματα αγάπης από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και την «Ελπίδα».

Συ πρωτοβουλία της προέδρου κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ενόψει των Ημερών του Πάσχα, την Μ. Τρίτη 14 Απριλίου 2020, πραγματοποιήθηκε παράδοση 450 πακέτων τροφίμων με αποδέκτη τον Δήμο Κηφισιάς, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες (άπορες)  που έχουν πληγεί από την οικονομική και υγειονομική κρίση.

Η κυρία Βαρδινογιάννη θέλησε να συνομιλήσει μέσω skype με τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Η κυρία Βαρδινογιάννη, προσωπικά, και το σωματείο «Ελπίδα» στέκονται στο πλευρό ευάλωτων ομάδων του Δήμου Κηφισιάς τα τελευταία 10 χρόνια, φροντίζοντας να ενισχύουν το Κοινωνικό έργο του Δήμου με ποικίλους τρόπους.

Μάλιστα η κυρία Βαρδινογιάννη θέλησε να συνομιλήσει μέσω skype με τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο για να του μεταφέρει τις ευχές της για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και κυρίως τη συμπαράστασή της για τον αγώνα στήριξης ανθρώπων που έχουν ανάγκη «Σας στέλνω τη σκέψη και την αγάπη μου. Θα είμαι κοντά σας σε ό, τι χρειαστείτε. Να έχετε κουράγιο και δύναμη για το δύσκολο έργο σας. Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!» είπε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία διαβεβαίωσε τον κύριο Θωμάκο ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τη βοήθεια της για τους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και την Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη προσωπικά για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων του Δήμου και τη συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί τόσα χρόνια. «Όαση ”Ελπίδας” είναι το έργο που επιτελείται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ”Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”. Ο αγώνας ζωής που δίνουν τα παιδιά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι ακόμα στο μυαλό μου από την πρόσφατη επίσκεψη μας. Η προσφορά της ”Ελπίδας” μετουσιώνεται  συνεχώς με πράξεις. Καίρια η διαχρονική στήριξη σας σε ευπαθείς ομάδες και απόρους  του Δήμου μας . Σας ευχαριστούμε.  Ο Δήμος Κηφισιάς είναι Δήμος Αλληλεγγύης και οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες εργάζονται όλο το 24ωρο για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας. Καλή Ανάσταση».

Η παραλαβή των πακέτων αγάπης έγινε από τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα (Ασπασία) Βλάχου, η οποία συντονίζει τη δράση,  την πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή, και το μέλος της Κοινωνικής Μέριμνας Βάσω Κολοβού οι οποίοι ευχαρίστησαν την κυρία Βαρδινογιάννη για την προσφορά της. Τα 450 πακέτα αγάπης θα διατεθούν σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορονοιό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» γίνεται με τα κονδύλια που είχαν προϋπολογιστεί για τις δράσεις του Ιδρύματος για το Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Η προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» γίνεται με κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου για το 2020 που διατίθενται για τη στήριξη ευπαθών ομάδων απέναντι στην κρίση της πανδημίας.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity