Σε πασχαλινό πνεύμα η ογκολογική μονάδα

Μια αξέχαστη γιορτή με πολύχρωμα αυγά, πρωτότυπες λαμπάδες, πασχαλινές ζωγραφιές αλλά και λαχταριστές λιχουδιές διοργανώθηκε για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυς Παυλοπούλου, της κόρης της Ζωής και των τριών εγγονών της

H Σίσσυ Παυλοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Ζωή Παυλοπούλου και οι κόρες της Βάνα, Μελίτα και Σίσσυ

Μια μοναδική πασχαλινή γιορτή για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της προέδρου της «Ελπίδας» Μαριάννας  Βαρδινογιάννη, διοργάνωσε το Σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Τα παιδιά της Μονάδας προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη πασχαλινά δώρα μαζί με μια χειροποίητη κάρτα

Με χαρά και ενθουσιασμό, μικροί και μεγάλοι έβαψαν πολύχρωμα αυγά, έφτιαξαν πρωτότυπες λαμπάδες και ζωγράφισαν πασχαλίτσες πάνω σε βότσαλα γεμίζοντας την Ογκολογική Μονάδα Παίδων με χρώματα του Πάσχα, αγάπη και ελπίδα. «Σας υποδεχόμαστε σε μια ξεχωριστή Πασχαλινή γιορτή αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά! Σήμερα έχουμε κοντά μας μια ξεχωριστή κυρία, που πάντα δείχνει έμπρακτα την αγάπη της και σας έχει στο μυαλό και στην καρδιά της, την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου. Και θα ήθελα να την ευχαριστήσω θερμά για την ιδέα της να μας συντροφεύσει για να γιορτάσουμε μαζί την αγάπη και την ελπίδα και να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά, μαζί σας», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Η Σίσσυ Παυλοπούλου με την κάρτα που της προσέφεραν τα παιδιά

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Σίσσυ Παυλοπούλου με τις εγγονές της

Η κυρία Παυλοπούλου από την πλευρά της θέλησε να δώσει δύναμη στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται λέγοντας τους: «Δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα. Όμως η μεγαλοσύνη του ανθρώπου είναι να τις ξεπερνάει πάντα με τη βοήθεια του Θεού και των συνανθρώπων του. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του εθελοντισμού. Να βρισκόμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου».

Στη συνέχεια, η κυρία Παυλοπούλου προσέφερε σε όλα τα παιδιά καμβάδες καλώντας τα να φτιάξουν τα δικά τους έργα, τα οποία μετά θα εκτεθούν σε έκθεση ζωγραφικής που θα γίνει μέσα στην Ογκολογική Μονάδα. Την κυρία Παυλοπούλου συνόδευαν η κόρη της Ζωή και οι εγγονές της Βάνα, Μελίτα και Σίσσυ οι οποίες με μεγάλη χαρά συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στις πασχαλινές δραστηριότητες

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity