Το λαμπερό πάρτι της HOPEgenesis με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Πάνω από 1000 άτομα έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο φιλανθρωπικό πάρτι που διοργάνωσε η HOPEgenesis στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών, το οποίο ως στόχο είχε τη στήριξη του έργου της για την μείωση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Μάγια Αλιβιζάτου Ο Στέφανος Χανδακάς με την executive committee Hopegenesis. Από αριστερά: Χρυσή Βαρδινογιάννη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Μαριάννα Σμπώκου, Εβελίνα Πετράκη, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, Αρετή Δαλακούρα, Μάγια Αλιβιζάτου, Ισμήνη Παναγιωτίδη, Τατιάνα Βάρδα, Ελίνα Σμπώκου, Ευγενία Χριστοδουλίδου

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια άνοιξε τις πόρτες του ο χώρος του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Αθηνών, προκειμένου να υποδεχθεί την ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση του οργανισμού HOPEgenesis, ο οποίος υποδέχθηκε τους παλιούς και νέους φίλους του, στο «I AM HOPE» party με στόχο την στήριξη των σκοπών του, που κατά κύριω λόγι είναι η μείωση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας. Και αυτό κατέστη εφικτό κατόπιν χορήγησης ειδικής άδειας από την Oλομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με την υποστήριξη του προέδρου της Σπύρου Καπράλου.

Ριάντ Ζέιν, Αρετή Δαλακούρα, Ράνα και Ταμάρα Ζέιν

Η βραδιά περιελάμβανε καλή μουσική αλλά και εξαιρετικές γευστικές προτάσεις. Έτσι, ολόγυρα στον χώρο υπήρχαν ειδικά corners που προσέφεραν στου καλεσμένους ποικίλες επιλογές από sushi, bergers, κινέζικο, γλυκά, ξηρούς καρπούς κλπ. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι παρόλο που το «παρών» έδωσαν περισσότερα από 1000 άτομα οι διοργανωτές κατάφεραν να παραθέσουν ένα εξαιρετικά καλοστημένο πάρτι.

Έλλη Τανες, Φαιη Μπαρμπαλιά-Μάνεση, Όλγα Μηλιαρέση

Οι καλεσμένοι στήριξαν έμπρακτα με την παρουσία τους το έργο της HOPEgenesis, που εδώ και τέσσερα χρόνια, προσπαθεί να ανατρέψει του κλίμα υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Ο γνωστός εκφωνητής Αλέξης Κωστάλας παρουσίασε τη βραδιά η οποία ξεκίνησε με μοναδικές ερμηνείες από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες Αντώνη Δόμινο και Joanna Dousso, ενώ οι εθελοντές της HOPEgenesis μοίραζαν λαχνούς για την κλήρωση με έπαθλο δώρα μεγάλης αξίας.

Χρυσάνθη Πετραλιά, Μαριάντζελα Δοκοπούλου, Ναταλία Μουνδρέα, Εβελίνα Πετράκη

Στη συνέχεια τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν κατά σειρά η Αλίνα Πολέμη και ο Αντώνης Δημητριάδης με dj set που κράτησαν το ρυθμό στα ύψη. Παράλληλα, περιμετρικά των χώρων του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι είχαν διακοσμηθεί φαντασμαγορικά, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Art Court, όπου είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν αλλά και να αγοράσουν μοναδικά έργα τέχνης, προσφέροντας το 50% των εσόδων για τους σκοπούς της HOPEgenesis.

Τίνα Φιλιππίδη, Αλεξάνδρα Ποταμιάνου

Από τα κορυφαία σημεία της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, που τραγούδησε αφιλοκερδώς για τον οργανισμό και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης όντας καταγεγραμμένος από το 2017 ως πρώτος «Φίλος της HOPEgenesis» παρέλαβε απ’ τον πρόεδρο και ιδρυτή του οργανισμού, Δρ. Στέφανο Χανδακά, το κλειδί #FILOS2020 ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ταμάρα Ζέιν, Κλαίρη Τσαβλίρη, Έμιλυ Βαφειά

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό διαδέχθηκε στη σκηνή, κλείνοντας τη βραδιά, ο ξεχωριστός Thanassis Vassilopoulos and his band @Dunes of Mykonos project. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος και ιδρυτής του οργανισμού, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, δήλωσε: «Ο στόχος της HOPEgenesis παραμένει ο ίδιος, από την ημέρα ίδρυσής της. Προσπαθούμε να μειώσουμε την υπογεννητικότητα, ένα μείζον ζήτημα και να πείσουμε τις γυναίκες ότι είμαστε έμπρακτα δίπλα τους, προσφέροντας ελπίδα. Τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών έχουν θετικό πρόσημο και γι’ αυτό νιώθουμε περήφανοι».

Αλεξάνδρα Οικονόμου, Αναστασία Καίσαρη

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στην Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ως HOPE Ambassador αναφέρθηκε στο έργο του οργανισμού και την ανάγκη υποστήριξης τέτοιου είδους πρωτοβουλιών.

Στέφανος Χανδακάς, Όλγα Κεφαλογιάννη

Λίγα Λόγια για την HOPEgenesis: Η HOPEgenesis είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2015 από τον Δρ. Στέφανο Χανδακά με στόχο τη μεταβολή του κλίματος της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας την οικονομική στήριξη των γυναικών που κατοικούν σε ακριτικά νησιά κι απομονωμένα ηπειρωτικά χωριά της χώρας κι επιθυμούν να τεκνοποιήσουν ή κυοφορούν ήδη. Από το 2015 έχει υποστηρίξει πάνω από 230 οικογένειες, κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη, Μαρία Ηλιάδη

Στο πρόγραμμα της HOPEgenesis έχουν ενταχθεί 354 περιοχές, εκ των οποίων τα 317 είναι απομακρυσμένα ηπειρωτικά χωριά και τα 37 είναι ακριτικά νησιά της Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HOPEgenesis μπορείτε να διαβάσετε στο site www.hopegenesis.org

Ελίνα Βαμβακά, Αλίκη Μαρτίνου

Μαίρη Παναγιωτίδη, Ισμήνη Παναγιωτίδη

Λούση Φάις, Ρενάτα Σαρακάκη

Αντώνης Παπαδημητρίου, Αφροδίτη Παναγιωτάκου

Πέτρος Κωστόπουλος, Αγάπη Πολίτη

Μάγδα Λιβέρη, Νάνσυ Ιωανίδη, Κέλλυ Παπανδρέου, Μαρία Μαντούβαλου

Γιώργος και Έλενα Ντάβλα

Έμιλυ και Νινέττα Βαφειά

Μαίρη Φίξ, Γιώργος Καράμπελλας

Γιώργος Μαργαρώνης, Ντόρα Πάλλη Σιούτου, Έλζα Πατσαδέλη

Μαρίνα Κουταρέλλη Ευαγγελία Τσιορλίδα

Αρετή Δαλακούρα, Αλεξάνδρα Πάλλη, Νίκος Γεωργακόπουλος, Ισμήνη Παναγιωτίδη

Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Παρίσης, Στέλιος Καφαντάρης

Κωνσταντίνα Διβάνη, Μαρικέλα Βάρδα, Θεόδωρος Βάρδας, Αλεξία Διβάνη

Έλενα Σκουλά, Γιώργος Μαργαρώνης, Ελζα Πατσαδέλη

Αλέξανδρος Πρίνος (Medi Prinou), Αντώνης Λακιώτης, Γιώργος Κωνσταντέλλης (HeadX), Δέσποινα Κωνσταντέλλη (HeadX), Μάριος Λακιώτης

Στέλιος Αγγελίδης, Φωτεινή Πετρογιάννη, Αγγελική Αγγελίδη

Βίβιαν Παπαγεωργίου, Θάσος Παπούης

Ναταλία, Θεόδωρος και Τατιάνα Βάρδα

Χριστίνα Κοντοβά, Τζώνης Καλημέρης

Δανάη, Όλγα, Χριστίνα Κεφαλογιάννη

Μαρία Ιωάννου, Μαρία Γρυλλάκη

Σάντυ Μπήτρου, Τέντυ Γερουλάνου

Περικλής και Ναταλία Βασιλόπουλου

Κωνταντίνα Ευαγγελίου, Κωνταντίνα Διβάνη, Μαρίλη Κανελλάκη, Εβελίνα Πετράκη-Μαυρίδη, Αλέξης Κωστάλας, Αρετή Δαλακούρα, Τατιάνα Βάρδα, Μαριάννα Σμπώκου

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που υποδέχθηκε ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς ήταν και η Σίσσυ Παυλοπούλου

Η Joanna Dousso στη σκηνή

Ο dj Antonis Dimitriadis

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε αφιλοκερδώς

Περισσότεροι από 1000 καλεσμένοι παραβρέθηκαν στο πάρτι που δόθηκε στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη των εταιριών: Digiprint, Grivalia Management, Innovis, Illy, U.T.G., Porsche Center Γλυφάδας, BARETC, Sound & Visual κ. Παπαθανασίου Α.Ε., Loud & Clear Entertainment, Manifest Facility Management, Καραβάς Α.Ε., Ethelon, CLab Communication, Yes Hotels, Λακιώτης Α.Ε., Medi Prinou, Davlas & PaRtners, Vardas, Wethepeople, The Letter Co., MR.CO, Panik, Stylebox, Head X, Mancode, Jerobaom, Wineshop, Avanttales. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γευστικές προτάσεις που είχαν φροντίσει οι: Menoo, Illy, Vezené, Different & Different, Δειπνοσοφιστήριον, The Ecali Club, Μπεγής Catering, Bella Vespa, Era Nuts, Kayak, Fresh, Baretc, The Albion, Pizza Hut, The Burger Joint, Alexandra Mimikou στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Food Court Area).

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity