Το χριστουγεννιάτικο πάρτι της Επιτροπής Elpida Youth στο Hotel Ερμού

Ένα άκρως νεανικό και μοντέρνο πάρτι διοργάνωσε η Επιτροπή «Elpida Youth» για την ενίσχυση των σκοπών της στο «Hotel Ερμού». Η νέα γενιά του συλλόγου «Ελπίδα» έδωσε δυναμικό «παρών» στηρίζοντας με την παρουσία της τα παιδιά με καρκίνο

Η Mαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού (από το προεδρείο της Εlpida Youth) καλωσορίζει τους προσκεκλημένους, οι οποίοι με την παρουσία τους στηριζουν τα παιδιά της «Ελπίδας»

H Επιτοπή «Elpida Youth», η νεολαία του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», έδωσε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στο «Hotel Ερμού» με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του προγράμματος της Πρότυπης Θεραπευτικής Καλοκαιρινής κατασκήνωσης για παιδιά με καρκίνο, «Elpida Youth Summer Camp».

Το προεδρείο της Επιτροπής «Elpida Youth» Τατιάνα Μπλάτνικ, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη, Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού

Οι επικεφαλής της Επιτροπής, Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη και Τατιάνα Μπλάτνικ διοργάνωσαν μια μοναδική βραδιά για καλό σκοπό σε ένα πανέμορφα και εορταστικά διακοσμημένο χώρο. Το «παρών» στη βραδιά έδωσε και η Ευγενία Νιάρχου, η οποία έχει κερδίσει διεθνώς τις εντυπώσεις ως σχεδιάστρια κοσμημάτων με την ιδιαίτερα μοδάτη φίρμα της Venyx by Eugenie Niarchos.

Ταλίν Τζανικιάν, Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, Άννα Βίσση, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη

Οι μουσικές επιλογές του διεθνούς φήμης DJ Nick Martin, ο οποίος έπαιξε μουσική αφιλοκερδώς, ανέβασαν το κέφι των καλεσμένων. Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο DJ Nick Martin είναι ο Νικόλας Μαρτίνος, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ο οποίος λατρεύει τη μουσική και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις στα πιο διάσημα clubs του εξωτερικού, ενώ στο παρελθόν έχει προσκαλέσει στη χώρα μας γνωστούς DJS και μουσικούς παραγωγούς, όπως οι Σουηδοί Axwell & Ingrosso (Axel Christofer Hedfors & Sebastian Carmine Ingrosso) και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Nat Dunn.

Λουκάς και Τζωρτζίνα Έλληνα, Χάρης και Έμιλυ Βαφειά

Από την πρώτη στιγμή οι εταιρείες «Σπανός Α.Ε.» και «TAG Heuer» έσπευσαν να υποστηρίξουν τους σκοπούς της εκδήλωσης και η συμβολή τους θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την πραγματοποίησή της.

Αταλάντη Μαρτίνου, Λένα Οικονομίδη, Ευγενία Νιάρχου, Τατιάνα Μπλάτνικ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή «Elpida Youth», η νεολαία της «Ελπίδας», ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Λεωνίδας και Ταμάρα Φωτεινοπούλου

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής πραγματοποιείται σταδιακά η ριζική ανακαίνιση του , ενώ παράλληλα, τα δραστήρια μέλη της Επιτροπής, διοργανώνουν, τα δύο τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία την Πρότυπη Θεραπευτική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για παιδιά με καρκίνο, «Elpida Youth Summer Camp», ένα 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών με στόχο την βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών.

Γωγώ και Πάνος Πετρόπουλος

Ο DJ Nick Martin, κατά κόσμον γνωστός ως Νικόλας Μαρτίνος, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μουσικές επιλογές του

Αντώνης και Ντόζια Κρασσά

Αλεξάνδρα και Μιχάλης Χαλκιάς

Μάρα Κουρκουλή-Πετράκη, Εβελίνα Πετράκη-Μαυρίδη

Γιάννης Δράγνης, Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Τόνια Βασιλοπούλου, Χάρης Βαφειάς

Δαμιανός Οικονομίδης, Λώρα Τσουκαλά, Χριστίνα Παπαδοπούλου-Οικονομίδη

Mazen and Huda Ghandour

Μαριέττα Χρουσαλά, Γρηγόρης Κανόνης, Κλαίρη Τσαβλίρη-Κανόνη

Γιάννης και Τόνια Τσαούση

Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες

Έλενα Σαραντοπούλου, Πέτρος Απαλάκης, Μαρία Δενδρινέλη

Μαριάννα Σμπώκου

Το «Hotel Ερμού» εορταστικά διακοσμημένο τη βραδιά του πάρτι

Το «Hotel Ερμού» εορταστικά διακοσμημένο τη βραδιά του πάρτι

Φωτο: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity