Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του σωματείου «Καλλιπάτειρα» κέρδισε τις εντυπώσεις!

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με τη συμμετοχή γνωστών καταστημάτων της Αθήνας, καθώς και καταξιωμένων δημιουργών πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο bazzar του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» στο ξενοδοχείο Intercontinetal

Νάνσυ Ιωαννίδη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Έλενα Βρεττού, Έμη Λιβανίου, Μάιρα Τσαβλίρη

Το πνεύμα Χριστουγέννων, η ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και οι ιδιαίτερες δημιουργίες που προσέφεραν οι εκθέτες, οι οποίοι συμμετείχαν στο bazaar του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της φετινής ολοήμερης διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο Intercontinetal.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Νάνσυ Ιωαννίδη

H πρόεδρος του σωματείου, Κατερίνα Παναγοπούλου, υποδέχτηκε τους πολυάριθμους φίλους του σωματείου, οι οποίοι με την παρουσία τους και τις αγορές των δώρων τους για τις γιορτές «από bazaar ενίσχυσαν το έργο της «Καλλιπάτειρας».

Μάιρα Τσαβλίρη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ζανέτ Καλαντζάκου

Αξίζει να αναφερθεί πως το σωματείο μεταξύ άλλων  δημιουργεί σύγχρονες αθλητικές υποδομές κυρίως σε περιοχές της περιφέρειας (γήπεδα 5×5, αίθουσες μυϊκής ενδυνάμωσης κλπ), διοργανώνει αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, υποστηρίζει νέες, ταλαντούχες αθλήτριες, βοηθά στην αποκατάσταση αθλητριών, οι οποίες λόγω αθλητικού ατυχήματος είναι ανίκανες για εργασία και γενικά στηρίζει κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό.

Μάγδα Λιβέρη, Ουρανία Βουράκη

Στο bazaar συμμετείχαν πολλές γνωστές επιχειρήσεις και εκθέτες, που προσέφεραν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να προμηθευτούν χριστουγεννιάτικα δώρα σε προσιτές τιμές.

Πηνελόπη Σταμουλάκη, Νάνσυ Ιωαννίδη, Μαρία Γιαννούλη-Λοκ, Κέλλυ Παπανδρέου

Κλαίρη και Μάιρα Τσαβλίρη

Νάταλι Κάκκαβα, Έμη Λιβανίου

Όλγα Καραβαρβέρη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ιωάννα Καραβαρβέρη

Αλίς Δικαίου

Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Φιλίππα Λυμπέρη

Όλγα Ζαφειροπούλου, Πηνελόπη Σταμουλάκη

Όλγα Καραβαρβέρη, Ρένα Φλεβαράκη, Έμη Λιβανίου

Πηνελόπη Σταμουλάκη, Νάνσυ Ιωαννίδη, Νάταλι Κάκκαβα

Ζανέτ Καλαντζάκου

Κατερίνα Λυμπεροπούλου, Μαρία Γιαννούλη-Λοκ

Έλενα Βρεττού, Όλγα Καραβαρβέρη

Έλενα Κουλαουζίδου, Μαρία Μιχαλοπούλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος της Καλλιπάτειρας, ανάμεσα σε φίλες του σωματείου που επισκέφτηκαν το bazaar του σωματείου ενισχύοντας έτσι έμπρακτα το έργο του

Οι επιχειρήσεις και οι εκθέτες που συμμετείχαν είναι : Kessaris, A. Βουράκης, Ηλίας Λαλαούνης Greek Gold, Μary Samoli, Ashk Jewelry, Bijou Bijou, Precious, Ozar, Vassilia Παρασκευά, Μίνα Κορδαλή, Linas Exclusive, Έλενα Κουλαουζίδου, ΑΒΑΞ, Melisway, La Joie, Mr and Son, Acrylic Clutches Prosac, La Fenetre, Οπτικα Φλεβαράκη, Ολγα Καραβερβέρη, Pietra di Oro, Κατερίνα Καμίση, Υgrec, Boule de Verre, Ukka Lelle, Natamosa Art Wear, Amaris Mykonian Art Stories, Room Service, Home Selections Kleomenous και Button Down.

Τα λουλούδια για την εκδήλωση προσέφερε ο Παύλος Ρουσιάκης από το κατάστημα Pavlos the Flower Workshop και το ανθοπωλείο Les Fleuristes στη Γλυφάδα. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity