Φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas για την υποστήριξη των κρατικών νοσκομείων

Στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό δείπνο με πολλές επώνυμες παρουσίες, έχοντας ως σκοπό την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Βλασία Παυλοπούλου και η χορηγός Αλεξία Μάντζαρη

Με την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτριας του Lifeline Hellas, καθώς και της πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και της Βλασίας Παυλοπούλου, σύζυγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων το φιλανθρωπικό δείπνο του ανθρωπιστικού οργανισμού για την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Βλασία Παυλοπούλου κρατώντας την τιμητική πλακέτα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρίγκιπας Αλέξανδρο να καλωσορίζει τους παρευρισκομένους και να τους ευχαριστεί για την υποστήριξη τους στο Lifeline Hellas και στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί στην Ελλάδα.

Ντέιβιντ Άντριους, Δρ. Άντζι Μαργαρίτη-Άντριους, Μαρία Ροκαδάκη, Αντιναύαρχος Αρχηγός ΓΕΝ Νικόλαος Τσούνης

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του οργανισμού Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τη χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, καθώς και τους υπόλοιπους χορηγούς, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.

Γιάννης και Έμη Τρίκαρδου

Η σύζυγος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Βλασία Παυλοπούλου, έδωσε μια υπέροχη ομιλία για τη θέση της γυναίκας, την υπογεννητικότητα και τόνισε την σημασία της γυναίκας στην κοινωνία μας. Η πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε την κυρία Παυλοπούλου για την συνεχή της υποστήριξη στο Lifeline Hellas και μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της προσέφεραν τιμητική πλακέτα.

Ειρήνη Νταιφά, Γιάννης Σαχίνης, Μάκης Μαρίνης, Νέλλη Κάτσου

Στην ομιλία της η πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι εκείνη θεωρεί ως σκοπό, επιτυχία αλλά και ευτυχία της ζωής την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Έρση Τσακίργολου, Δώρα Δημοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Φώφη Καμποσιώρα, Νάσια Παπαμανώλη

Τέλος, η Αθηνά Δεσύπρη, γενική γραμματέας του Ιδρύματος Μποδοσάκη, μίλησε για την μεγάλη προσφορά του Lifeline στους πυρόπληκτους της Αττικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, μέσω της εκδήλωσης που πραγματοποίησε στην Νέα Υόρκη το Lifeline New York. Επίσης, αναφέρθηκε στην ευρύτερη συνεργασία του ιδρύματος Μποδοσάκη με το Lifeline, όσον αφορά τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από το ίδρυμα Project Cure των ΗΠΑ καθώς και τη βοήθεια στα ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες, μέσω της εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Ο καθηγητής Αυξέντιος Καλάγκος με τη σύζυγο του Dr. Nataliya Shatelen, ο Ντέιβιντ Άντριους, η Ιωάννα Ευθυμίου, η Σίσσυ Παπαγεωργίου και η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη-Άντριους

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις ερμηνείες του βιρτουόζου στο βιολί Γιαροσλάβ Τόκαρεβ, του πιανίστα Αλέξανδρου Φαρρή και του βαρύτονου Νικόλαου Καραγκιαούρη, αλλά και τη μοναδική διακόσμηση της Έμης Τρικάρδου από την εταιρεία της Artemide, ενώ πριν φύγουν έλαβαν υπέροχα δώρα από την Άννα Μαρία Μαζαράκη και την Vichy.

Λίτσα Λάβδα, Έμη Τρίκαρδου

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος, Ελληνικά Κελλάρια, My catering, Vichy, Attitudes, Skinos, Otto’s, Nikotian, Ιωάννα Ευθυμίου, Γιούλα Θεοδωροπούλου.

Αθηνά Δεσύπρη, Ξένια Παπασταύρου

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity