Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της «Καλλιπάτειρας» ήταν όλοι εκεί!

Περισσότεροι από 600 προσεκλημένοι έδωσαν το «παρών» στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δείπνο του σωματείου και βρέθηκαν στο πλευρό της προέδρου του, Κατερίνας Παναγοπούλου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη και την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών Αθλητών για τους Αγώνες στο Τόκυο το 2020

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας», υποδέχεται τον Βασίλη και τη Ρόη Αποστολοπούλου. Μαζί τους και η Έμη Λιβανίου, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης

Σε ένα κατάμεστο Ecali Club με ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο στολισμό, εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση για προσφορά το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και η πρόεδρος του, Κατερίνα Παναγοπούλου, παρέθεσαν ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Έμη Λιβανίου, Χάλα Χούρι, Κατερίνα Παναγοπούλου

Τα έσοδα της εκδήλωσης, όπως και της περυσινής που επίσης είχε φιλοξενηθεί στo Ecali Club, θα διατεθούν για τη στήριξη και την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών Αθλητών για τους Αγώνες στο Τόκυο το 2020.

Κατερίνα Παναγοπούλου, Ελένη Μπούση, Αλεξάνδρα Προκοπίου

Το «παρών» έδωσαν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό, εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και κοινωνικό χώρο. Ακόμα, παρευρέθησαν  Ολυμπιονίκες και κορυφαίοι αθλητές, αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθώς και πλήθος φίλων και υποστηρικτών του σωματείου.

Majd Samaan, Δημήτρης Κοντομηνάς,Joseph Samaan, Laurie Holcomb

Ηταν μια διαφορετική φιλανθρωπική βραδιά, γεμάτη ζεστασιά και ιδιαίτερα ανθρώπινη γι΄αυτό και οι 600 και πλέον προσκεκλημένοι θέλησαν να την απολαύσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αντώνης και Μπέκυ Βουράκη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αλεξάνδρα και Γιώργος Προκοπίου

Η  Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία εκτός από δημοφιλής και δραστήρια πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» είναι συγχρόνως και Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης αλλά και άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα διασποράς, βρισκόταν στην υποδοχή καλωσορίζοντας με εγκαρδιότητα έναν προς έναν τους προσκεκλημένους της.

Μαρίλη Φραγκίστα, Κατερίνα Παναγοπούλου, Δήμητρα Φιλίππου

Παρούσες ήταν και οι συντονίστριες και των δεκατεσσάρων παραρτημάτων του σωματείου από όλη την Ελλάδα, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος, Έμη Λιβανίου.

Δημοσθένης Ταμπάκος, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ιωάννα Καρυοφύλλη

Το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε ο διεθνούς φήμης μαέστρος Γιάννης Χατζηλοίζου συνεχίζοντας το ταξίδι και τις συναυλίες του στις 5 ηπείρους με επίσημους  προσκεκλημένους την υψίφωνο Ντάρια Νταβίντοβα, τη μεσόφωνο Αναστασία Μαξίμοβα (και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό των Μπολσόι) και τον βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με την Ηρώ Σαΐα-Ξαρχάκου, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με τη φωνή και την ερμηνεία της

Στη συνέχεια το εορταστικό πρόγραμμα ανέλαβε η Ηρώ Σαΐα με τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου, η οποία καθήλωσε το κοινό με τη φωνή και ερμηνεία της.

Ηρώ Σαΐα-Ξαρχάκου

Αξίζει να αναφερθεί πως η «Καλλιπάτειρα» πραγματοποιεί ένα σημαντικό έργο. Έτσι, μεταξύ άλλων, έχει κατασκευάσει γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 και αίθουσες μυικής ενδυνάμωσης σε απομακρυσμένες, κυρίως, περιοχές της χώρας, ενώ στηρίζει ποικιλοτρόπως τους Ολυμπιονίκες και τους πρωταθλητές μας.

Η μεσόφωνος Αναστασία Μαξίμοβα, ο βαρύτονος Γιώργο Ιωάννου και η υψίφωνος Ντάρια Νταβίντοβα

Άννα Αγγελικούση, Μαρία Σταυρίδη

Γιώργος Κατρούγκαλος, Κατερίνα Παναγοπούλου

Ταουφίκ και Χάλα Χούρι

Νάνσυ και Πέτρος Ιωαννίδης

Βασίλης Αποστολόπουλος, Κατερίνα Παναγοπούλου, Έμη Λιβανίου, Ρόη Αποστολοπούλου

Ντέμη Βεζυρούλη, Μαρίνα Βερνίκου, Φανή Λεβέντη, Έλενα Ντάβλα

Νινέτα Βαφειά, Μαίρη Παναγιωτίδη, Σοφία Μπουλινάκη

Αλεξάνδρα και Γιώργος Προκοπίου

Έλενα Βρεττού, Βούλα Κοζομπόλη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Εύη Μωραϊτίδου

Ζέττα και Άρης Αντσακλής

Αλεξάνδρα Προκοπίου, Μαριάννα Σταφυλοπάτη, Νινέτα Βαφειά

Μάγδα Λιβέρη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Βάνα και Γιάννης Δελούδης

Φωτειάνα και Λία Παγώνη

Ηρώ και Γιώργος Κόβας

Δήμητρα Φιλίππου, Νινέτα Βαφειά, Μάιρα Τσαβλίρη

Μάυρα Βαγιωνή, Δέσποινα Πορτοκάλη

Χάρης Τσιμόγιαννης, Στέλλα Βουλγαράκη

Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου

Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Κιμ Μαντζουράτου

Γιώργος και Μαρίτα Μαργαρώνη

Μαρίνα Γιαβρόγλου, Μυρτώ Δανελιάν

Ο σχεδιαστής Laskaris με την Αλεξάνδρα Πάλλη

Μαίρη Παναγιωτίδη, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Μάιρα Τσαβλίρη, Χριστίνα Τσατσάκη

Αν-Ρενέ Αχιλλεούδη, Ρούλα Λινάτσα, Ντέπη Σιδεράκη, Αλεξάνδρα Προκάκη

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Οι Ολυμπιονίκες μας βρίσκονται στο πλευρό της «Καλλιπάτειρας». Από αριστερά (όρθιες) Νίκη Μπακογιάννη, Εύη Μωραϊτίδου, Βούλα Κομπόλη, Βούλα Ζυγούρη, Μαρία-Λουίζα Βρυώνη και Γεωργία Ελληνάκη. Από αριστερά (καθιστές) Νέρι Νιανγκουάρα, Βιργινία Κραβαριώτη, Σοφία Παπαδοπούλου, Δήμητρα Μαγκανουδάκη, μαζί τους και η Ιωάννα Μωραίτη

Αν-Ρενέ Αχιλλεούδη, Φανή Λεβέντη

Κέλλυ Ξυνή, Τζίνα Θανοπούλου, Άλκηστις Πρίνου, Φώφη Κομποσιώρα, Γιώργος Παπαβασιλείου, Θρασύμβουλος Κανάρης

Τζίνα Θανοπούλου, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου

Περίπου 600 και πλέον προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν στο δείπνο ενισχύοντας με την παρουσία τους, τους σκοπούς της «Καλλιπάτειρας»

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity