Χριστουγεννιάτικο bazaar της «Καλλιπάτειρας» στο Hilton

Στο ξενοδοχείο Hilton το γνωστό φιλανθρωπικό σωματείο, το οποίο προσφέρει έργο στην ελληνική περιφέρεια και υποστηρίζει αρκετούς πρωταθλητές μας, και η πρόεδρός του, Κατερίνα Παναγοπούλου, υποδέχτηκαν τους φίλους τους στο καθιερωμένο πλέον εορταστικό bazzar

Αικατερίνη Λαλαούνη, Καλίρη Τσαβλίρη, Κατερίνα Παναγοπούλου (πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας»), Μάιρα Τσαβλίρη
Έχουμε ήδη εισέλθει στην εορταστική περίοδο και το ένα μετά το άλλο τα φιλανθρωπικά σωματεία τη χώρας διοργανώνουν εκδηλώσεις για την ενίσχυση των σκοπών τους. Από τα πιο επιτυχημένα χριστουγεννιάτικα bazaar ήταν εκείνο του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», το οποίο διοργανώθηκε στο Hilton. Συμμετείχαν πολλές γνωστές επιχειρήσεις και εκθέτες, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να προμηθευτούν τα δώρα των γιορτών σε προσιτές τιμές.

Έμη Λιβανίου, Σοφία Μπεκατώρου, Κατερίνα Παναγοπούλου

Στην είσοδο συναντήσαμε την πρόεδρο του σωματείου, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία επισκέφθηκε όλους τους εκθέτες, ενώ δεν παρέλειψε να μας μιλήσει για το έργο της «Καλλιπάτειρας». Το σωματείο, μεταξύ άλλων, κατασκευάζει γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 και αίθουσες μυϊκής ενδυνάμωσης σε απομακρυσμένες περιοχές στην περιφέρεια, ενώ υποστηρίζει ποικιλοτρόπως τους Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές μας.

Χριστιάνα Καίσαρη, Νάνσυ Ιωαννίδη

Το bazaar επισκέφτηκε και η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία εκφράστηκε με θετικά σχόλια για τη διοργάνωση, αλλά και για το έργο που προσφέρει η «Καλλιπάτειρα».

Ράνη Κόρκα, Μαρίνα Χρυσοβελώνη (υφυπουργός Εσωτερικών), Εύη Σαντά

Οι επιχειρήσεις και οι εκθέτες που συμμετείχαν στο φετινό bazaar είναι : Kessaris, A. Βουράκης, Ηλίας Λαλαούνης Greek Gold, Μary Samoli, Ashk Jewelry, Bijou Bijou, Precious, Ozar, Vassilia Παρασκευά, Mary Zoi, Μίνα Κορδαλή, Linas Exclusive, Έλενα Κουλαουζίδου, ΑΒΑΞ, Melisway, La Joie, Mr and Son, Love that bags, Acrylic Clutches Prosac, La Fenetre, Sheepcount, Οπτικα Φλεβαράκη, Ολγα Καραβερβέρη, Eat Cake Love και Heaven on Earth. Τα λουλούδια για την εκδήλωση προσέφερε ο Παύλος Ρουσιάκης από το κατάστημα Pavlos the Flower Workshop.

Αγάπη Πολίτη, Εβελίνα Δασκαλή

Κατερίνα Παναγοπούλου, Μπέκυ Βουράκη

Όλγα Ζαφειροπούλου

Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Μυρτώ Δανελιάν

Ηλιάνα Λειβαδίτη, Όλγα Καρντασίδη

Σοφία Δοξιάδη, Βασιλεία Παρασκευά

Ουρανία Βουράκη, Λίζα Κόμη

Λουκία Ασημακοπούλου, Γιάννα Οικονόμου

Όλγα Ζαφειροπούλου

Δοκιμάζοντας τα κοσμήματα του bazaar

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity