Χριστουγεννιάτικο bazaar του MDA Ελλάς στο Ecali Club

To σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις και η πρόεδρός του, Βάνα Λαβίδα, οργάνωσαν στο Ecali Club το καθιερωμένο ολοήμερο φιλανθρωπικό bazaar. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της ειδικής μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας

Μαριάνθη Μονέδα, Βάνα Λαβίδα (πρόεδρος του MDA Ελλάς), Έκτορας Χατζηπαναγής, Μυρτώ Μονέδα
Το ολοήμερο φιλανθρωπικό bazaar,  το οποίο κάθε  χρόνο διοργανώνει το MDA Ελλάς, πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club σε γιορτινή ατμόσφαιρα με κέφι και διάθεση για προσφορά, με τη συμμετοχή 20 γνωστών και αγαπημένων καταστημάτων, αρωγών του έργου του MDA.

Χάλα Χούρι, Ανούσκα Ραφαήλ

Η προσέλευση ξεκίνησε νωρίς το πρωί με πληθώρα επισκεπτών που πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικές τους αγορές, στηρίζοντας τους σκοπούς του σωματείου. Το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε γεύμα για 350 προσκεκλημένες του MDA Ελλάς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, του Ecali Club.

Νάντια Θεοχαράκη, Αλίν Μπαλτογιάννη, Κατερίνα Λαβίδα

Για την συγκεκριμένη ημέρα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Minas σχεδίασε και προσέφερε το γούρι του 2019, για τους σκοπούς του Σωματείου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Majd Samman, Mahasin Alkhashlok, Αικατερίνη Λαλαούνη

Μεγάλοι χορηγοί: Ecali Club, Medi Prinou, Mat Fashion, Perfect Blue-Δρ. Εκτορας Χατζηπαναγής Χορηγοί: Minas Jewelry, The Sweet Spot, Holy Ginger, Coca Cola Τρία Έψιλον, Όμιλος Μπουτάρη.

Λιέττα Ιωάννου, Δήμητρα Φιλίππου, Αγγέλα Μάνεση

Kαταστήματα: Anatol, C’est Bon, Cubanis Collection, Fine Stationary, Ileana Makri, Lalaounis, Love & Light, MAT Fashion, Miranta’s, Park House, Rotate, Skarpedas, The Sweet Spot, Vasssilia, Vourakis Jewellery, Yournuts, Κerameio, Σκουρλέτης, Φίλιππος Νάκας.

Βεατρίκη Αρώνες, Φαίη Μπαρμπαλιά

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Ειρήνη Βεργίτση, Ρούλη Τσουκαλά

Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Κατερίνα Κοροπούλη, Γωγώ Τσατσάκη

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www. mdahellas.gr

Μέμη Γκέρτσου, Μπέκυ Βουράκη

Έρση Σκουτεροπούλου, Βάνα Λαβίδα

Μαριάννα Τουρνικιώτη, Νίκη Δανελιάν, Λούση Θεοδωροπούλου, Λίτσα Λάβδα

Η σύζυγος του Αμερικανού πρέσβη, Mary Pyatt, και η Βάνα Λαβίδα

Γιώργος και Έλενα Ντάβλα

Κλεοπάτρα Νακοπούλου, Αντιγόνη Καρρά, Γιώργος Καλογεράκης, Βασιλική Τσίντζου

Κλαίρη Τσαβλίρη, Ιωάννα Κοροπούλη

Ντίνα Σιώρα, Έλενα Ντάβλα

Χριστίνα Τσατσάκη, Μάρθα Βερνίκου

Πηνελόπη Μπάρλου, Βάνα Λαβίδα, Θεανώ Παπαθανασίου, Αλίκη Σμέρου, Όλυ Κατσάμπα

Σάντυ Μπήτρου, Τέντυ Γερουλάνου

Αιμιλία Δέγλερη, Εριέττα Σουρουλίδη

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity