Επίσκεψη προσφοράς & αγάπης σε άπορες οικογένειες

Aγάπη και ζεστασιά σε παιδιά άπορων οικογενειών και αστέγους από τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, προσέφερε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώ με την ευκαιρία της επίσκεψής της δώρισε στις Κοινωνικές Δομές Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Δήμο Νίκαιας ένα μινι βαν για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Δώρα αγάπης σε όλα τα παιδιά μοίρασε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη άνοιξε την αγκαλιά της για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και επισκέφθηκε τις Κοινωνικές Δομές Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Βρέθηκε κοντά στα παιδιά από νωρίς το πρωί τους και τους ευχήθηκε «Καλές Γιορτές», μιλώντας τους μέσα από την καρδιά της:

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη διαβάζει στα παιδιά ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι

«Είμαι πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και θέλω να σας βλέπω πάντα να χαμογελάτε, όπως σήμερα. Θέλω να σας ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου οι άγιες αυτές ημέρες να φέρουν σε όλους υγεία και αγάπη. Να είστε δυνατοί και να μην χάνετε ποτέ την ελπίδα σας».

Η κ. Βαρδινογιάννη συμμετείχε στην ετοιμασία του χριστουγεννιάτικου γεύματος που προσφέρθηκε σε μικρούς και μεγάλους

Η κυρία Βαρδινογιάννη διάβασε στα παιδιά ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι αξίες της φιλίας, της αγάπης και της προσφοράς και μαζί με τον Άγιο Βασίλη, μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλους. Και όταν ήρθε η ώρα του φαγητού, με τη βοήθεια των παιδιών, η κυρία Βαρδινογιάννη ετοίμασε για όλους ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο γεύμα με τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων: γιουβέτσι και σουτζουκάκια, καθώς και κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Η κ. Βαρδινογιάννη με τους ανθρώπους που φιλοξενούνται Κοινωνικές Δομές Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης, με πρωτοβουλία του οποίου δημιουργήθηκαν οι Κοινωνικές Δομές, υποδεχόμενος την κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε: «Η επίσκεψη σας εδώ σήμερα είναι βάλσαμο για τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα που κάνουμε να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται».

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Βαρδινογιάννη, με την ευκαιρία της επίσκεψής της, δώρισε στις Κοινωνικές Δομές Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Δήμο Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη ένα μινι βαν για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity