Λάμψη και πνεύμα Χριστουγέννων στο εορταστικό δείπνο του Lifeline Hellas

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του υπό την αιγίδα και την παρουσία των πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Μανώλης Παπασάββας, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρίγκιπας Αλέξανδρος και πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

Σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα και σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό δείπνο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Άλκηστις Πρίνου, Θεοδώρα Βρούτση, Ζήσης Μπουκουβάλας, Μαντζ Σαμάν

Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη υποδέχτηκαν τους καλεσμένους. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και αναφέρθηκε στους μελλοντικούς φιλανθρωπικούς στόχους του Lifeline Hellas.

Ζήσης Μπουκουβάλας, Δήμητρ Ρηγογιάννη-Θεοχάρη, Χάρης Θεοχάρης, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της ενότητας στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό της βραδιάς Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, τις εταιρείες ΕΔΑ Αττικής Α.Ε, Lifeline Aviation, Greek Flying Doctors, Head X, Institute of Life και τη Maureen Wellens.

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Chryssanthemis και του εγγονού της πριγκίπισσας Αικατερίνης και του πρίγκιπα Αλέξανδρου, Αλέξανδρου Andrews.

Σίσσυ, Κωνσταντίνος και Ελένη Κωνσταντινίδη

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Molton Brown, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλειου Iordanis.

Λίτσα Λάβδα, Γιώργος Τσακίρογλου και Έρση Τσακίρογλου

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Επίσης, παρόντες ήταν o υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τη σύζυγο του, ο υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του, ο Αρχηγός του Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης με την σύζυγο του, ο πρέσβυς Διονύσης Κοδέλλας με την σύζυγό του και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Ο Ντέιβιντ Άντριους, η Άντζι Μαργαρίτη-Άντριους και η Maureen Wellens (από τους χορηγούς της εκδήλωσης)

Γιάννης και Έμη Τρίκαρδου, Κωνσταντίνος Κανέλλης (χορηγός της εκδήλωσης)

Γιώργος Ντάβλας, Ζέττα Δούκα

Φλερ και Ανδρέας Ποταμιάνος

Λένα και Λευτέρης Αυγενάκης, Ζήσης Μπουκουβάλας

Ασπασία Ράλλη, Μπριγκίτα Παπασταύρου

Ντόρα και Άννα Μαρία Ρογδάκη, Ανέστης Ιωαννίδης (πρόεδρος του Human Plus), Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος

Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity