Η γιορτή του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων ήταν ξεχωριστή

Ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις, στις οποίες έδωσε το «παρών» η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ήταν και εκείνη που ετοίμασαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων, που αποτελεί μια δωρεά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», μετά τους σεισμούς του 1999.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη προσφέρει δώρα και κρατά στην αγκαλιά της παιδιά του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων
Στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων βρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Ντυμένα αγγελάκια, μικροί τυμπανιστές, Άγιοι Βασίληδες και αστεράκια οι μικροί μαθητές υποδέχτηκαν την κυρία Βαρδινογιάννη τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού Άνω Λιοσίων

Ο παιδικός σταθμός, που αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» μετά τους σεισμούς του 1999, γέμισε από αγάπη, ζεστασιά και ελπίδα. Η κυρία Βαρδινογιάννη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη βλέποντας τα παιδιά να τραγουδούν χαμογελαστά.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με το προσωπικό του παιδικού σταθμού Άνω Λιοσίων

Οι μικροί μαθητές μαζί με τις δασκάλες τους και τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα για να την ευχαριστήσουν για την παρουσία της κοντά τους. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και νιώθω ακούγοντας τις φωνές σας την ελπίδα και την αγάπη. Να είστε πάντα καλά και να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές σας», ανέφερε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στα παιδιά.

Προσφέροντας δώρα στα παιδιά

Με δύο μικρές μαθήτριες του παιδικού σταθμού Άνω Λιοσίων

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity