Μια βραδιά αγάπης για τα παιδιά της «Ελπίδας»

Μια ξεχωριστή βραδιά αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την υπογραφή του κορυφαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο «Red Room» του Cash Restaurant Bar.

Τζωρτζίνα Έλληνα, Χριστίνα Τσατσάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέττα, Μελίνα Δασκαλάκη

Γέμισε το εστιατόριο Cash στην Κηφισιά από κυρίες μέλη αλλά και φίλες του συλλόγου «Ελπίδα», οι οποίες ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά στην πρόσκληση της προέδρου Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στηρίζοντας με την παρουσία τους τα παιδιά της “Ελπίδας” (σ.σ. η εκδήλωση διοργανώθηκε λίγες ημέρες πριν από το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη).

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους, πλαισιωμένος από μια οχταμελή ορχήστρα και νέους καλλιτέχνες όπως: Όλγα Βενετσιάνου, Nίκο Παπουτσή και Αφροδίτη Χατζημηνά, ένωσε τις δυνάμεις του με το σωματείο και οργάνωσαν μια μοναδική μουσική παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά.

Ράνα Ζέιν, Ντέπη Σιδεράκη

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε από καρδιάς τον συνθέτη για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία και τη στήριξή του στους σκοπούς του σωματείου, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοφάνους συγκινημένος ανέφερε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους διοργανώνοντας δράσεις και συναυλίες, ενώ μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα συνθέσει ένα τραγούδι για την «Ελπίδα».

Μελίνα Δασκαλάκλη, Νινέτα Βαφειά, Πένυ Σταματοπούλου

Το “παρών” στην ξεχωριστή αυτή βραδιά έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και φίλοι και υποστηρικτές της «Ελπίδας». Πρόκειται για ένα σωματείο με σημαντικό έργο που εδώ και 32 χρόνια στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές  του.

Αλίνα Μινέττα, Αθανασία Μαρινάκη, Ράνα Ζειν, Ντέπη Σιδεράκη, Χρυσούλα Καλφοπούλπου-Κέρος

Στην οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης συμμετείχαν οι κυρίες: Αλίνα Μινέτα και Τζωρτζίνα Έλληνα. Τις εξαιρετικές χειροποίητες σοκολάτες στους καλεσμένους προσέφερε ο Αλέξανδρος Δημητρίου και η εταιρεία του Alexandros Handmade Chocolate.

Τζωρτζίνα Έλληνα, Αθανασία Μαρινάκη

Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη, Λένια Πουλάντζα

Εύη Χατζηδάκη, Ελένη Δρακοπούλου

Χριστίνα, Παναγιώτης και ‘Άσπα Γυφτοπούλου

Ο Γιώργος Θεοφάνους με τους Όλγα Βενετσιάνου, Nίκο Παπουτσή και Αφροδίτη Χατζημηνά

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity