Το χριστουγεννιάτικο bazaar της «Ελπίδας» έκλεψε τις εντυπώσεις

Χωρίς την παρουσία της αγαπημένη μας Μαριάννας Βαρδινογιάννη πραγματοποιήθηκε το φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar του σωματείου «Ελπίδα» στο ξενοδοχείο Semiramis. H εταιρείες και οι σχεδιαστές που συμμετείχαν εξέθεσαν εκπληκτικές δημιουργίες, ενώ τις εντυπώσεις μας έκλεψε το γούρι του Συλλόγου για το 2024, το οποίο σχεδίασε η Μαριάννα Λαιμού.

Αριστερά: Τζωρτζίνα Έλληνα, Ζήνα Κουτσελίνη Δεξιά: Έμιλυ Βαφειά, Ειορήνη Δανελιάν, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Το διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar του συλλόγου «Ελπίδα» στο ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά κέρδισε τις εντυπώσεις και χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, οι οποίοι με τις αγορές τους στήριξαν εμπράκτως το έργο του συλλόγου «Ελπίδα».

μιλυ Βαφειά, Κατερίνα Τσαγκά-Κεφαλογιάννη, Μάνια Ντέλου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλεξάνδρα Μπαρκούζου, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Ειρήνη Δανελιάν, Αλίνα Μινέττα, Νάσια Θανοπούλου, Χρυσή Βαρδινογιάννη

Φέτος το bazaar διεξήχθη σε κλίμα συγκίνησης, αφού είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία της ιδρύτριας του σωματείου Μαριάννας Βαρδινογιάννη, όμως το όραμα της συνεχίζει να είναι δυνατό δίνοντας φως και ελπίδα στην κοινωνία μας.

Αικατερίνη και Λάουρα Λαλαούνη

Το γούρι του συλλόγου για το 2024, που είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα γούρια στην ιστορία του σωματείου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών του bazaar.  Πρόκειται για μια αναπαράσταση του Πολικού Αστέρα (“Northern Star”) ο οποίος συμβολίζει για την ΕΛΠΙΔΑ την παντοτινή πυξίδα αλληλεγγύης.

Λιάνα Βουράκη, Ηρώ Βαχάρη

Το γούρι είναι αφιερωμένο στη μνήμη της δημιουργού του σωματείου, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Αλίνα Μινέττα, Αθανασία Μαρινάκη

Η αντιπρόεδρος του σωματείου, Μαριάννα Λαιμού σχεδίασε το γούρι, το οποίο κατασκεύασε τo κοσμηματοπωλείο Serkos.  Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών της «Ελπίδας».

Ταλίν και Σέρκος Τζανικιάν

Οι επισκέπτες έκαναν τις αγορές τους και επέλεξαν τα δώρα των γιορτών μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων. Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» γύρω από την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, να γίνει εθελοντής δότης ή ακόμα και να συμβάλει στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα».

Λώρα Τσουκαλά, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η έναρξη του φετινού bazaar με τις παιδικές φωνές της Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Αθηνών, μέλη του Εlpida Junior, που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, προσφέροντας χαμόγελα συγκίνησης στους παρευρισκόμενους, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού MyRadio 104,6 και της εκπομπής “The Mappes Show”, του Δημήτρη Ουγγαρέζου και των συνεργατών του, που εξέπεμπαν ζωντανά από τον χώρο του Bazaar, στο πλαίσιο του 7ήμερου ραδιομαραθωνίου για την «Ελπίδα».

Φαίη Μπαρμπαλιά, Χρυσή Βαρδινογιάννη

Στην οργανωτική επιτροπή του φετινού bazaar  συμμετείχαν οι κυρίες: Λαιμού Μαριάννα, Έλληνα Τζωρτζίνα, Μινέττα Αλίνα, Θανοπούλου Νάσια, Βαρδινογιάννη Αλεξία, Βαρδινογιάννη Χρυσή και Ιωάννου Έλλη.

Ισμήνη Παναγιωτίδη, Σία Κολλάκη

O Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο ξενοδοχείο Semiramis της οικογένειας Δάκη Ιωάννου και σε όλους τους εργαζομένους του ξενοδοχείου για τη ζεστή και ευγενική φιλοξενία για ακόμα μια χρονιά.
Τέλος ο σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του και στις εταιρείες που είχαν την ευγενική καλοσύνη μπίδα»ε την προσφορά τους να στηρίξουν το σωματείο και συγκεκριμένα τις: Diamond Club, Emily Vafias, Pavlos the Flower Workshop, Ersi, Reve de la Maison, Manolo, Marva, Anatol καθώς και τον Ετεοκλή Παύλου και την μητέρα του «Ξενώνα Ελπίδα» Σοφία Μπουρπάκη που προσέφεραν τις χειροποίητες δημιουργίες τους.

Τόνια Βασιλοπούλου, Έμιλυ Βαφειά, Ειρήνη Δανελιάν

Η Ηρώ Βαχάρη με την κόρη της, Θέκλη Καμπάνη

Βενετία και Στέλλα Βιλδιρίδη

Ιωάννα Μπούκη-Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ελένη Σαμαρά, Ταλίν Τζανικιάν

Πέγκυ Φιλίππου, Νάντια Ιγγλέση

Ρίτα Μωραιτάκη, Μελίνα Δασκαλάκη

Χριστίνα Μήτση, Φανή Σαραντοπούλου

Ρεγγίνα Κουρή, Μαριάννα Σμπώκου

Αλίνα Μινέττα, Ειρήνη Δανελιάν, Ελένη Δρακοπούλου

Αικατερίνη Λαλαούνη, Σοφία Γιαννικοπούλου

Μαρία-Λήδα Παπαδόγκωνα, Νανά Μετζελοπούλου

Αλίνα Μινέττα, Κατερίνα Καινούργιου, Αθανασία Μαρινάκη

Πανιώ Βέντζα, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Ρεγγίνα Κουρή

Έμιλυ Βαφειά, Ειορήνη Δανελιάν, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Η Έλλη Ιωάννου με την κόρη της

Μέλη. και εθελοντές της «Ελπίδα»

 

Επίσης, ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί τις 31 μεγάλες εταιρείες οι οποίες διέθεσαν στο Σύλλογο μέρος των εσόδων τους από την πώληση των ξεχωριστών δημιουργιών τους.  Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρείες:
ALL ABOUT EVE, ANGELINA, APERITTA IS CLASSIC, ELENA MAKRI BOUTIQUE, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, HAPPY EVER AFTER, HAPPY-NES GR, ILE DE REVE, ILEANA MAKRI, INSPIRE DECO, KESSARIS, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MAMACITA, MARIANNA LEMOS, MELISSA ΕΚΔΟΣΕΙΣ, NAKAS CONCEPT, ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, PHIL’ S GRANOLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REVE DE LA MAISON, SCAPERDAS, SERKOS, THOMAS WORKSHOP, TINY, TREASURE BOX, TSANOS BAKERY, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, WONDER ROOM
Θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες TARGET SECURITY, Parties 2b Remembered by Irini Kalogera, MENOO by PLATIS, στον Μελένιο και την ομάδα του, καθώς επίσης και στην καλλιγράφο Ελένη Κεφαλά, το Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς και το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης, που ανήκουν στην οικογένεια του ELPIDA Junior, για τα παιδικά καδράκια που προσέφεραν.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth, τα μέλη του Συλλόγου, όλους τους εθελοντές για την προσφορά και στήριξή τους για την πραγματοποίηση του Bazaar!

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity