Επίσκεψη του Γιάννη & Σοφίας Καραγεώργη στο Βατικανό και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο

Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης και η σύζυγός του, Σοφία, πραγματοποίησαν προκαθορισμένη επίσκεψη στο Βατικανό, προκειμένου να συναντήσουν τον ηγούμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο

Σοφία Καραγεώργη, Πάπας Φραγκίσκος, Γιάννης Καραγεώργης

Επιχειρηματίες και παράγοντες, από όλον τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει για την προσφορά τους, συχνά γίνονται δεκτοί στο Βατικανό, προκειμένου να γνωρίσουν από  κοντά τον Πάπα, μια συνάντηση που από μόνη της αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση για το φιλανθρωπικό τους έργο.

Σοφία Καραγεώργη, Πάπας Φραγκίσκος, Γιάννης Καραγεώργης

Στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο κινήθηκε και η επίσκεψη του εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη και της συζύγου του, Σοφίας, οι οποίοι βρέθηκαν στο Βατικανό, έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού. Το ζεύγος Καραγεώργη συναντήθηκε και συνομίλησε με τον ηγούμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο.

Πάπας Φραγκίσκος, Γιάννης Καραγεώργης

Η συζήτηση κινήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ο Ποντίφικας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον φιλανθρωπικό έργο του ζεύγους Καραγεώργη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και με τους στενούς συνεργάτες του Πάπα Φραγκίσκου και να ξεναγηθούν στο Βατικανό.

Πάπας Φραγκίσκος, Σοφία Καραγεώργη, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος

Η συνάντηση του ζεύγους Καραγεώργη με τον Πάπα Φραγκίσκο πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity