Χρύσανθος Πανάς: Μια ξεχωριστή δημοπρασία στο foyer του  «Παλλάς»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη VERGOS Auctions στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, η δημοπρασία επιλεγμένων έργων σύγχρονης τέχνης από την  προσωπική συλλογή του Χρύσανθου Πανά. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ

Χαλά Χούρι, Σήλια Κριθαριώτη, Χριστιάνα Καίσαρη, Χρύσανθος Πάνας, Δήμητρα Κούστα, Άντζελα Βαγιωνή Οικονομίδη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη VERGOS Auctions στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, η δημοπρασία επιλεγμένων έργων σύγχρονης τέχνης από την  προσωπική συλλογή του Χρύσανθου Πανά. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Έτα Παγίδα-Σαμαρά από την ΕΛΕΠΑΠ με τον Χρύσανθο Πανά

Είναι γνωστό πως ο Χρύσανθος Πανάς (ιδιοκτήτης μαζί με τον αδελφό του, Σπύρο, των αγαπημένων μας Island και Athénée) είναι λάτρης της τέχνης και ίδιος διαθέτει από παλιά μια μεγάλη συλλογή με έργα σύγχρονης τέχνης. Πριν από λίγες ημέρες ο Χρύσανθος προχώρησε στη δημοπρασία επιλεγμένων έργων σύγχρονης τέχνης από την  προσωπική συλλογή του από τη VERGOS Auctions ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr.

Χάλα Χούρι, Γιάννης Στασινόπουλος

Πριν τη δημοπρασία τα έργα εκτέθηκαν, σε μορφή έκθεσης για μερικές ημέρες στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, όπου το κοινό είχε τη δυνατότητα να τα επισκεφτεί. Πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και art installations σύγχρονων δημιουργών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά στα εγκαίνια της έκθεσης, πλήθος φιλότεχνων από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Έτα Παγίδα Σαμαρά, Ιζαμπέλα Κόβα, Φανή Μορντώ

Μάνος Σοφρώνης, Χρύσανθος Πανάς

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονταν 103 εικαστικές δημιουργίες των Αλέκου Φασιανού, Γιάννη Κόττη, Μανώλη Χάρου, Stephen Antonakos, Μαρίνας Καρέλλα, Πάνου Κοκκινιά, Φίλιππου Φωτιάδη, Marina Vernicos, Νάνου Βαλαωρίτη, Μαρίας Φιλοπούλου και πολλών ακόμη.

Χρύσανθος Πανάς, Αλέξανδρος Σαμαράς

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει για το γεγονός πως ο Χρύσανθος Πανάς και η VERGOS Auctions θα διαθέσουν το 20% των συνολικών εσόδων της για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ η οποία για 87 ολόκληρα χρόνια έχει αγκαλιάσει περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, στα 6 Κέντρα της σε όλη την Ελλάδα.

Χαλά Χούρι, Σήλια Κριθαριώτη, Χριστιάνα Καίσαρη, Χρύσανθος Πάνας, Δήμητρα Κούστα, Άντζελα Βαγιωνή Οικονομίδη

Έτα Παγίδα Σαμαρά, Χαρά Ξυλά, Χρύσανθος Πανά

Σπύρος Πανάς, Koni Πανάς, Κατερίνα Ρόπα, Χρύσανθος Πανάς

Πανάγος Λαιμός, Χαρά Ξυλά, Ρεβέκκα Καμχή

Ντέμη Βερνίκου

Νατάσα και Θωμάς Λιακουνάκος

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Χρύσανθος Πανάς

Αμαλία Σωτηροπούλου

Ανδρέας Μεταξάς, Χρύσανθος Πανάς

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity