50χρόνια Άννα Βίσση & 86 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ: δύο sold out συναυλίες που μάγεψαν το Ηρώδειο για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Ήταν δυο αξέχαστες συναυλίες, οι οποίες αποτελούν σταθμό στην εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας. Σημαντικές προσωπικότητες, πολύ κέφι και ταλέντο, μια εμφανώς συγκινημένη Άννα, που τα έδωσε «όλα» επί σκηνής, ένας απολαυστικός Καρβέλας και βέβαια ο κοινός στόχος της βραδιάς που δεν ήταν άλλος από τη στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Αριστερά: Η Άννα Βίσση μάγεψε το Ηρώδειο. Δεξιά: Ελένη Σκουτέλη (πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ), Άννα Βίσση, Έτα Παγίδα-Σαμαρά

Ήταν η συναυλία που περιμέναμε όλοι, αρκεί να αναφερθεί ότι τα εισιτήρια έγιναν sold out μέσα σε δύο ώρες! Μια εμφανώς συγκινημένη Άννα Βίσση, η οποία για πρώτη φορά στην καριέρα της βρέθηκε στον ιερό χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού και όπως η ίδια μας είπε φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια της στο τραγούδι.

Ελένη Σκουτέλη, Άννα Βίσση, Έτα Παγίδα-Σαμαρά, Αρετή Δαλακούρα

Η καλλιτέχνης αναφέρθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς στην ΕΛΕΠΑΠ, που φέτος συμπληρώνει τα 86 χρόνια της, και στα γενναία παιδιά της. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Άννα Βίσση είναι πρέσβειρα της ΕΛΕΠΑΠ και οι δύο συναυλίες της ήταν αφιερωμένες στην ενίσχυση των σκοπών του σωματείου, αφού μέρος των εσόδων τους θα διατεθούν για τη στήριξη των θεραπειών των παιδιών με αναπηρία.

Ράνια Φιλίππου, Αρετή Δαλακούρα, Χαρά Καίσαρη

Πριν ξεκινήσει η συναυλία η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ και παιδονευρολόγος Δρ.Ελένη Σκουτέλη, απηύθυνε έναν σύντομο, αλλά ιδιαίτερα περιεκτικό λόγο για το έργο του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, έχει αγκαλιάσει η ΕΛΕΠΑΠ στα 86 χρόνια λειτουργίας της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Άννα Βίσση που για ακόμα μια φορά στηρίζει τους σκοπούς της.

Αρετή Δαλακούρα, Ράνια Χούρι, Έτα Παγίδα-Σαμαρά

Από τις πρώτες σειρές, η Έτα Παγίδα-Σαμαρά, η οποία αποτελεί στην κυριολεξία την ψυχή και την κινητήριο δύναμη της ΕΛΕΠΑΠ, παρακολουθούσε τη συναυλία στο πλευρό του συζύγου της Αλέξανδρου Σαμαρά.

Βάσω Φειδάκη, Σοφία Καραγιώργη

Η Άννα Βίσση, φορώντας δύο εντυπωσιακές και λαμπερές δημιουργίες του Vrettos Vrettakos, τραγούδησε για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της, καθώς και στην ελληνική μουσική από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα. Γι’ αυτό και κάποια στιγμή τον κάλεσε στη σκηνή και μαζί ερμηνεύσαν αγαπημένα τους κομμάτια χαρίζοντας μας απολαυστικούς διαλόγους και αξέχαστες στιγμές.

Αθανασία Μαρινάκη, Αίντα Μαυροσκότη

Το κοινό σε κάθε, μα κάθε τραγούδι της Άννας, συμμετείχε και τραγουδούσε μαζί της και βέβαια όταν εκείνη ερμήνευσε το «όσο έχω φωνή» σηκώθηκαν όλοι και χόρευαν στις θέσεις τους.

Χρύσανθος Πανάς, Μαρινέλλα, Ιζαμπέλα Αρβανίτη, Λάκης Λαζόπουλος

Τη μεγάλη καλλιτέχνιδα συνόδευσαν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών σε διδασκαλία /διεύθυνση του Νίκου Μαλλιάρα και η βραβευμένη πιανίστρια Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Εμφανίστηκαν, επίσης, μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Ρούλα Λινάτσα, Ελένη Σκουτέλη, Αλέξανδρος Σαμαράς

Τις δύο συναυλίες αγάπης της Άννας Βίσση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης , ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Μπούρας , εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας και οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, Μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ο Πρόεδρος και Μέλη του Ελληνικού Φεστιβάλ, καθώς και πλήθος καλλιτεχνών.

Μιλτιάδης και Κέλλυ Βαρβιτσιώτη

Γιάννης και ‘Ελενα Ξυλά

Μπάρμπαρα και Ειρήνη Δανελιάν

Έλζα και Γιώργος Μαργαρώνης

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Αλεξάνδρα Φλωράκη

Μαλβίνα και Γιάννης Σαραντίτη

Christian Durand, Κατερίνα Λαναρά

Φανή Σαραντοπούλου, Έρρικα Πλουμή-Μεταξά

Έλενα Ματζαβίνου-Ξυλά

Συλβίνα Κροντηρά, Ιωάννα Τσικοπούλου

Νίκος Καρβέλας, Αννίτα Πάνια, Έλενα Φερεντίνου

Μαριάννα Σμπώκου, Ηλίας Κοκοτός, Ρεγγίνα Κουρή, Αποστόλης Γκόφας

Μαρινέλλα, Ιζαμπέλα Αρβανίτη, Λάκης Λαζόπουλος

Δημήτρης και Αρετή Δαλακούρα

Ιλόνα Παγίδα, Κατερίνα Γκαγκάκη

Αλέξανδρος Σαμαράς, Γιώργος Διδασκάλου

Λία και Νίκη Βίσση

Νίκος Καρβέλας, Αννίτα Πάνια, Έλενα Φερεντίνου

Η Άννα Βίσση, πρώτη φορά στο Ηρώδειο, σε δυο αξέχαστες συναυλίες

Νίκος Καρβέλας, Άννα Βίσση

Ήταν μια μαγευτική βραδιά στο Ηρώδειο και το κοινό αποθέωσε την Άννα Βίσση

Ήταν μια μαγευτική βραδιά στο Ηρώδειο και το κοινό αποθέωσε την Άννα Βίσση

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity