Εκδήλωση για καλό σκοπό από τις «Καλλιπάτειρες»

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής – Συγχρονισμένης Κολύμβησης

ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Γέμισε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία από κομψές κυρίες, φίλες του Πανελλήνιου Αθλητικού  Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και της προέδρου του Κατερίνας Παναγοπούλου. Στόχος του ήταν με την παρουσία τους να ενισχύσουν την εκδήλωση με επίδειξη μόδας που συνδιοργάνωσε το σωματείο και ο οίκος μόδας Oscar de la Renta, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής – Συγχρονισμένης Κολύμβησης ενόψει της διεθνούς οργάνωσης Hellas Beetles Cup 2018.

 

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών συνέβαλε εμπράκτως στη συγκεκριμένη προσπάθεια με την παρουσία πολλών Ολυμπιονικών και αθλητριών στην εκδήλωση και την ενεργό συμμετοχή τους. Οι περισσότερες, μάλιστα, έλαβαν μέρος στην επίδειξη ως μοντέλα κερδίζοντας τις καρδιές των παρευρισκομένων. Η συλλογή Fall 2017 του Oscar de la Renta σχεδιασμένη από την επικεφαλής του στούντιο Laura Kim και τον συνεργάτη της Fernando Garcia, μας ταξίδεψε στο μοναδικό κόσμο της Νέας Υόρκης, με κοστούμια που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας από το πρωί έως το βράδυ με άνεση και κομψότητα. Κοκτέιλ φορέματα που αποπνέουν απρόσμενη θηλυκότητα αποκαλύπτοντας την ομορφιά κάτω από κρουστό μετάξι και αέρινο τούλι, και τις βραδινές τουαλέτες σε καλειδοσκόπιο χρωμάτων και κεντημάτων, όπως τις έχουμε ονειρευτεί.

ΖΑΝΕΤ, ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ

Την επίδειξη συνόδεψαν τα κοσμήματα της Chopard. Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», ευχαρίστησε τους Ολυμπιονίκες μας, τόσο, για την παρουσία τους, όσο και για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τόνισε, μεταξύ, άλλων, ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη την προσφορά τους, διότι, με το ήθος, την αφοσίωση και τη σκληρή προπόνησή τους κατακτούν διακρίσεις, κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους και αποτελούν πρότυπα για τους νέους και τις νέες. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το group Deevibes (Evelina και Dominik) φιναλίστ του X Factor 2017, συμμετείχε αφιλοκερδώς στηρίζοντας το σωματείο και τον σκοπό του.

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Νατάσα Θεοδωρίδου

Χάλα Χούρι, Μαζντ Σαμάν

Ελένη και Κατερίνα Διδασκάλου, Άντζελα Πλακόπητα

Λία Παγώνη, Ελένη Ευθυμίου

Πηνελόπη Σταμουλάκη, Άντζελα Γιαννακοπούλου, Νάνσυ Ιωαννίδη, Ζέτα Μεγρέμη-Καραφέρη

Χρυσάνθη Πατέρα, Νένη Δούκα

Μελίνα Δασκαλάκη, Χριστίνα Τσατσάκη

Κατερίνα Παναγοπούλου, Νάνσι Ιωαννίδη

Ράνια Χούρι, Μάιρα Τσαβλίρη

ΧΑΪΔΩ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα και η Άννα Μαρία Ταξοπούλου με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity