«Δείπνο στη γη των μουσών» από τις Καλλιπάτειρες

Το παράρτημα του σωματείου στην Πιερία διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Litohoro Olympus Resort μια αξέχαστη βραδιά, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στον «Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης»

Η Έμη Λιβανίου, η Εύα Πατέρα, η Μάγδα Λιβέρη, η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας», Κατερίνα Παναγοπούλου, με μέλη του σωματείου από το παράτημα της Πιερίας
Στον καταπράσινο κήπο του Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, δίπλα στη θάλασσα, το παράρτημα της «Καλλιπάτειρας» στην Πιερία παρέθεσε ένα ξεχωριστό δείπνο που έφερε τον τίτλο Δείπνο στη Γή των Μουσών, στο οποίο έδωσαν το «παρών» τοπικοί παράγοντες, κυρίως όμως, αγαπημένοι φίλοι και φίλες του σωματείου.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Εύα Πατέρα, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της «Καλλιπάτειρας» κατάφεραν να διοργανώσουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη βραδιά αλληλεγγύης και προσφοράς, αφού όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του σωματείου, Κατερίνα Παναγοπούλου, βράβευσε την Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαίδου.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μαζί με τον dj Νίκο Σεϊτανίδη, είχαν τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς και κατόρθωσαν να ανεβάσουν το κέφι των προσκεκλημένων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η πρόεδρος του σωματείου, Κατερίνα Παναγοπούλου, βράβευσε την Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαίδου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου περιστοιχισμένη από μέλη του σωματείου των παραρτημάτων Πιερίας και Θεσσαλονίκης

Κατερίνα Παναγοπούλου, Κατερίνα Νικολαΐδου, Εύα Πατέρα

Έμη Λιβανίου, Εύα Πατέρα, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αγάπη Πολίτη, Μάγδα Λιβέρη και Κούλα Γιαννακίδου μαζί με «Καλλιπάτειρες» από την Πιερία

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity