Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο του Lifeline Hellas με guest star τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του και γιόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, υπό την αιγίδα και την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος γοήτευσε τους πάντες ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες.

Αριστερά: Η χορηγός Σοφία Γιαννικοπούλου, πρίγκιπας Αλέξανδρος και πριγκίπισσα Αικατερίνη με την Κατερίνα Παναγοπούλου (η οποία δώρισε δυο θερμοκοιτίδες) και δεξιά: Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Όλγα Καραβερβέρη, Κατερίνα Παναγοπούλου (η οποία δώρισε δυο θερμοκοιτίδες), η Έμη Λιβανίου, η χορηγός Σοφία Γιαννικοπούλου, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου». Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews που το αφιέρωσε στην γιαγιά του πριγκίπισσα Αικατερίνη και τα κάλαντα που τραγούδησε μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas.

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Βίκυ Καγιά, Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, David Andrews

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της πορείας του και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Νόνη Δούνια, Στέλιος Αγγελίδης, Αγγελική Αγγελίδη, Έυη Αδάμ

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό τους Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με το ξενοδοχείο Royal Marmin Bay οι οποίοι έδωσαν σύντομες ομιλίες.

Ειρήνη Νταϊφά, Λίζα Έβερτ

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη, επίσης, ανέφερε πόσο ευγνώμων είναι στους γονείς της γιατί έμαθε από μικρή την χαρά της προσφοράς και τόνισε ότι ήλθαμε στην ζωή για να δώσουμε και όχι για να πάρουμε. Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την αγορά περισσότερων θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 6 ακόμη θερμοκοιτίδες και δύο μόνιτορ για τα κρατικά νοσοκομεία.

Η χρυσή χορηγός Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη Δρ. Ντίνος Κωνσταντινίδης και Δρ. Μαριλένα Βλάχου-Κωνσταντινίδη

H Κατερίνα Παναγοπούλου προσέφερε 2 θερμοκοιτίδες και από μία θερμοκοιτίδα προσέφεραν η Ελένη Μπούση, ο Γρηγόρης και η Κατερίνα Στασινοπούλου, ο Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου, ο Nikolaos J. Tourvas, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο Βασίλης και η Αλεξία Σαβράμη και η Tierarzt Besserer. Συνολικά το Lifeline Hellas χάρις στους δωρητές του συγκέντρωσε 9 θερμοκοιτίδες σε ένα μήνα. Επίσης, τα δύο μόνιτορ προσφέρθηκαν από την Spiritworld Group.

Ο Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης (ο οποίος δώρισε μία θερμοκοιτίδα), με την Ελένη Αντωνιάδου και τον γιο του Μηνά Ανδρεαδάκη

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε ηΕμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Mesoesthetics, Iordanis jewellery, Gerolymatos International, Λάβδας και Natural Doctor καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.

Ο Γιώργος Ντάβλας και με το βιβλίο του και τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη με τον σύζυγο της Γιώργο, την κόρη της και την εγγονή της.

Οι δωρητές Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του και Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου (δώρισαν μια θερμοκοιτίδα)

Μάγδα Λιβέρη, Κατερίνα Παναγοπούλου

Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Λίστα Λάβδα, Φανή Λεβέντη, Όλγα Καραβερβέρη

Αγγελική Αγγελίδη και Ναλίτα Καρρερ

Mark Bellamaric και η χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη

Αλκηστις Πρίνου

Βίκυ Καγιά

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας με την σύζυγο του Ιωάννα και την Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews.

Ρίτα και Αλέξανδρος Μωραϊτάκης

Οι δωρητές Κατερίνα και Γρηγόρης Στασινόπουλος, ο Γιάννης Σαχίνης και η Μελίσσα Βερυκίου

Φανή Λεβέντη, υποστηρικτής της εκδήλωσης Δημήτρης Ιορδάνης, Λίτσα Λάβδα

Άννα Κούμπα, Ναταλία Φουρλή

Έμη Τρικαρδου και Γιάννης Τρικάρδος

Δημήτρης και Σοφία Εφραίμογλου

Alice Δικαίου, Ντάνα Στασινού, Νίκος Παπαζαρκάδας

Η μεγάλη δωρήτρια Κατερίνα Παναγοπούλου με τον πρίγκιπα Αλέξανδρο

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και Μιχάλης Χατζηγιάννης

Σοφία Γιαννικοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Margariti Dental Clinic, Hotel Grande Bretagne, Divani Collection Hotels, Elatos Resort & Health Club, Blue Palace Resort & Spa Crete, St. George Lycabettus Hotel, Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Kinsterna Hotel Monemvasia, Aristi Mountain Resort Hotel, MyBlue Caldera Houses & Beach Villas, Grand Resort Lagonissi, Avragonio Hotel, Κτήμα Γεροβασιλείου, Golf Prive – Colonial, Blender Gallery, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Spitiro Rosa, Sephora, Kayak, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Αναγέννηση by Dr. Boukouvalas, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Οδοντική Ανάπλαση, 5226 Celia Kritharioti, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Vitex, Coco-Mat, Kentia, Ev-Ilia, Όλγα Καραβερβέρη, Έλενα Κουλαουζίδου, The Massage World.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity