Το Lifeline Hellas διοργάνωσε το πιο κεφάτο αποκριάτικο δείπνο για την ενίσχυση του νοσοκομείου «Αττικόν»

Μια από τις ωραιότερες αποκριάτικες βραδιές της φετινής σεζόν διοργάνωσε το Lifeline Hellas στον υπέροχο χώρο Fondazione Aficionados στην Κηφισιά με θέμα «Old Hollywood». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνέχιση του έργου προσφοράς ιατρικού εξοπλισμού στο Νεογνολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν»

Δρ. Μελέτιος Δημόπουλος, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου

Το όμορφο νεοκλασικό οίκημα, όπου στεγάζεται η Fondazione Aficionados στην Κηφισιά ήταν διακοσμημένο σε αποκριάτικο στιλ, ενώ στην είσοδο όμορφες κοπέλες ντυμένες με ολόσωμες λευκές φόρμες δικοσμημένες με λευκά φτερά μας υποδέχονταν στην εκδήλώση, η οποία είχε ως θέμα: «Old Hollywood». Οι καλεσμένοι έφτασαν ντυμένοι θυμίζοντας σταρ του Χόλιγουντ περασμένων δεκαετιών. Οι κυρίες προτίμησαν τις λαμπερές παγιέτες και τα αξεσουάρ με τα φτερά και οι κύριοι τα σμόκιν και τα καπέλα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η βραδιά τελούσε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Γιάννης και Έμη Τρίκαρδου

Ο πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της βραδιάς. Επίσης, μετέφερε τις ευχές της πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Η αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου αναφέρθηκε  στο έργο προσφοράς του Lifeline Hellas και στην αφοσίωση της Πριγκίπισσας Αικατερίνης στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του. Και οι δύο τόνισαν ότι τα έσοδα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιατρικού εξοπλισμού στο Νεογνολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Άλκηστις Πρίνου

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα εξαιρετικό μενού, το οποίο ήταν δωρεά του «Mythodea – Ode to Taste» , ιταλικά κοκτέιλ και prosecco, δωρεά της εταιρείας «Καρούλιας», εκλεκτό κρασί της εταιρείας «Evritos» και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά και νερό της εταιρείας «Βίκος». Την υπέροχη διακόσμηση επιμελήθηκε η΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.  Επίσης, οι προσκεκλημένοι έλαβαν δώρα που προσέφερε η εταιρεία Filorga. Η μπάντα «JeTLAG the band» ξεσήκωσε τους πάντες, που χόρευαν όλη την βραδιά με αστείρευτο κέφι.

Μαρία Γαρμπή, Νάνσυ Νικολακοπούλου

Από τις ξεχωριστές στιγμές  της βραδιάς ήταν όταν ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης, Αλέξανδρος Andrews, με την ευκαιρία των δέκατων έκτων γενεθλίων του, τραγούδησε για το Lifeline Hellas.

O Γιώργος Ντάβλας με τη σύζυγό του, Έλενα

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: A.S. Marine Ltd., Οικογένεια Τσάνη, Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας.
Χορη γοί της εκδήλωσης ήταν οι: Fondazione Aficionados, Mythodea – Ode to Taste, Filorga Laboratoires, ΒΙΚΟΣ, DNA centers, Margariti Dental Clinic, I Heart Prosecco, Villa Cardea, Molinari sambuca, Evritos, Artemide, JeTLAG the band, Davlas & Partners, JGK & Associates, Noesis security & facility services.

Ιωάννα Μάνδρου, Ευθύμης Ναυρίδης

Ντέμη Βεζυρούλη, Τάτη Μπόκοτση

Νίκος και Φωτεινή Ουραηλίδη

Άννα Μαρία και Παναγής Τρίκαρδος

Απόστολος Τρίκαρδος, Ιόλη Λύτρα

Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, Μαρία Χαραλαμποπούλου

Ο Πέτρος Πλέσσας με τη σύζυγο του Νάνσυ, ο Γιώργος Ντάβλας με τη σύζυγο του Έλενα και η Αγγελική Μιχαλολιάκου με την κόρη της, Θεοδώρα

Νίκος Ισηγόνης (χορηγός της βραδιάς), Μαρία Γεωργάκαινα

Παναγιώτης Μαντούβαλος, Μαρία Γαρμπή

Λίλα Μερτζάνη, Δρ. Βίβιαν Αλεξάκου

Ζωή Κρονάκη, Μαντώ Γαστεράτου και Μαρία Γεωργάκαινα (photo credits ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ)

Η μπάντα «JeTLAG» ξεσήκωσε τους πάντες

Photo: Studio Panoulis & ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity