Μια μαγευτική βραδιά με θέα την Ακρόπολη για τους σκοπούς του ΜΑΝΑ και… όλοι ήταν εκεί!

Μια ιδιαίτερα λαμπερή εκδήλωση διοργάνωσαν στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ και η πρόεδρός του, Ράντα Γκαντούρ (Randa Ghandour), προκειμένου να ενισχύσουν τους σκοπούς του σωματείου, το οποίο προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή κάποιας μορφής γυναικολογικό καρκίνο. Το «παρών» έδωσαν μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα της χώρα, ενώ guest star ήταν ο Λιβανέζος συνθέτης Γκι Μανουκιάν.

Από αριστερά: Χρυσή Βαρδινογιάννη, Houda Ghandour, Randa Ghandour (πρόεδρος του ΜΑΝΑ), Sophie Axiotiades, Ελίνα Σμπώκου, Αρετή Δαλακούρα

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ και η Ράντα Γκαντούρ (Randa Ghandour) οργάνωσαν ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο με θέα την Ακρόπολη και τον έναστρο αττικό ουρανό. Ήταν μια ιδιαίτερα λαμπερή εκδήλωση στο Μουσείο Ακρόπολης, στην οποία το «παρών» έδωσαν καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσά τους και μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα, που θέλησαν με την παρουσία τους να ενισχύσουν τους σκοπούς του συλλόγου.

Houda Ghandour, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (από τη φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ που ήταν ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης), Randa Ghandour (πρόεδρος του ΜΑΝΑ), Δέσποινα Γιαννακοπούλου, Αρετή Δαλακούρα

Η εμφάνιση του διάσημου Λιβανέζου συνθέτη Γκι Μανουκιάν (Guy Manoukian), ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ αποκλειστικά για την εκδήλωση, ήταν μια τις πιο όμορφες στιγμές της εκδήλωσης.

Mazen Ghandour, Randa Ghandour, Ghassan Ghandour, Houda Ghandour

Στη συνέχεια ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τη διεθνή εμβέλεια εμφανίστηκε επί σκηνής με τον ταλαντούχο Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Περρή, τους οποίους συνόδευσε σε γνώριμους ήχους από την Ανατολή, ο ξεχωριστός Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ριάντ και Ράνα Ζέιν

Μέγας χορηγός της βραδιάς ήταν η ΒΙΑΝΕΞ, η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία της οικογένεια Γιαννακόπουλου, μάλιστα στη βραδιά το «παρών» έδωσε και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από τη μητέρα του Δέσποινα.

Randa Ghandour, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Αρετή Δαλακούρα

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν τα μέγιστα ο Δρ. Γιάννης Κούστας που κάλυψε τα έξοδα για το πιάνο, η Ελευθερία Ντεκώ για το φωτισμό, το ζεύγος Oussama Kaddoura από τη Group Como France για την παραχώρηση του αυτοκινήτου Smart Car για την κλήρωση, ο Στρατής Καραδημητράκης για τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, η Χριστιάνα Καίσαρη και τα KESSARIS jewelry για το giveaway gift, η Αταλάντη Μαρτίνου για το σχεδιασμό των πιάτων πορσελάνης, ο Λευτέρης Σούμπασης της εταιρείας Digiprint για τις ψηφιακές κατασκευές, η Σοφία Στάικου- Σάλλα και το Κτήμα Σεμέλη για τα κρασιά και η Βέτα Στεφανίδου-Τσουκαλά για την πολύτιμη συμβολή της στην καλλιτεχνική επιμέλεια.

Έλενα και Μαρία Μπαρμπαλιά

Λίγα λόγια το ΜΑΝΑ Γιορτάζοντας δύο χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης προσφοράς, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ, παρείχε από τον Ιανουάριο του 2018, δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης σε 200 και πλέον γυναίκες , προσφέροντας στο Σπίτι του ΜΑΝΑ: 5.316 ώρες δωρεάν υπηρεσιών, με ένα μέσο όρο 1-2 επισκέψεων την εβδομάδα, από 30 εθελοντές εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων.

Randa Ghandour (πρόεδρος του ΜΑΝΑ), Αικατερίνη Λαλαούνη, Ράντα Χουράνι, Ράνια Χούρι, Rita Abi Aad

Στόχος του οργανισμού είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή κάποιας μορφής γυναικολογικό καρκίνο, βοηθώντας στην αποκατάστασή τους και την επανασύνδεσή τους με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου

Με Το Σπίτι του ΜΑΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή.Ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας (www.manaorg.com) • Στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/ και στο Instagram account: @manaorg

Γιώργος Περρής, Randa Ghandour, Guy Manoukian

Wafiq Idriss, Houda Ghandour, Salime Idriss, Randa Ghandour, Nada Ghandour

Randa Ghandour, Χριστιάνα Καίσαρη

Φαίη Μπαρμπαλιά, Όλγα Κεφαλογιάννη, Έλενα Μπαρμπαλιά

Ράνια Χούρι, Ειρήνη Νταιφά, Αικατερίνη Λαλαούνη

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη

Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη, Ζέττα και Άρης Αντσακλής

Αρετή Δαλακούρα, Γιώργος Ντάβλας, Πόπη Ροδοπούλου

Κώστας Καίσαρης, Ειρήνη Νταιφά, Ηλίας και Αγγελική Τσίγκα

Αναστασία Καίσαρη, Τόμας Πέρσι

Μάγδα Λιβέρη, Γκι Μανουκιάν (Guy Manoukian)

Χριστίνα Τσατσάκη, Μελίνα Δασκαλάκη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, Νίκη Δανελιάν

Randa Ghandour, Ζαΐρα Πετράκη, Αμαλία Κορασίδου

Αριστείδης Ευσταθίου, Σεμίραμις Παληού, Βασίλης Πατέρας, Μελίνα Τραυλού

Λώρα Τσουκαλά, Ελίνα Σμπώκου

Randa Ghandour, Houda Ghandour

Δημήτρης Δαλακούρας, Αρετή Δαλακούρα

Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Πόλυς Χατζηιωάννου

Γιώργος και Έλενα Ντάβλα

Κλαίρη Τσαβλίρη

Αλίκη Μαρτίνου, Λώρα Τσουκαλά

Μαρίνα Κουταρέλλη, Γιώργος Καράμπελλας

Houda Ghandour, Mazen Ghandour

Ράνια Σούτου, Αλέξανδρος Σούτος, H.E. Geraldine Bass-Golokeh

Ο Θέμης Πετράκης και η μέλλουσα σύζυγος του Νίνα

Μαρία-Φερνάντα Αλβάρεζ, Βάσια Κωσταρά

Αμαλία Καρέντζου, Wafiq Idriss, Reem Bassatne

Η Ράντα Γκαντούρ (Randa Ghandour) πρόεδρος και ιδρύτρια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ΜΑΝΑ

Ο διάσημος λιβανέζος πιανίστας και συνθέτης Γκι Μανουκιάν (Guy Manoukian)

Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Περρής, Ευανθία Ρεμπούτσικα

Γιώργος Περρής, Guy Manoukian

Άποψη από τα τραπέζια του φιλανθρωπικού δείπνου

Άποψη από τα τραπέζια του φιλανθρωπικού δείπνου

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity