Ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Ecali club από το MDA Ελλάς

To καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα του MDA Ελλάς στο Ecali club ήταν για άλλη μια χρονιά από τις πιο επιτυχημένες φιλανθρωπικές συναντήσεις των γιορτών και περιελάμβανε ένα μεγάλο bazaar, ένα εξαιρετικό γεύμα και πολλές αγαπημένες φίλες του σωματείου, που έδωσαν δυναμικό «παρών».

Μαίρη Κατσογιώργη, Νάνσυ Βοπγιατζόγλου, Βάνα Λαβίδα, Κατερίνα Πετρίδη, Κορίνα Καμμένου Θεανώ Παπαθανασίου

Για δύο συνεχόμενες ημέρες γέμισε το Ecali club από μέλη και φίλες του σωματείου MDA Ελλάς, οι οποίες με τις αγορές του από το bazaar και την παρουσία τους στο γεύμα υποστήριξαν τους σκοπούς του σωματείου, που ασχολείται και παρέχει φροντίδα σε άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.

Έλζα Μαργαρώνη, Λάουρα Λαλαούνη-Μακροπούλου, Χάλα Χούρι

Σε κλίμα  γιορτινό οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στους πάγκους των καταστημάτων που συμμετείχαν στο Christmas Bazaar.

Λάουρα Λαλαούνη-Μακροπούλου, Ράνια Χούρι, Μαζντ Σαμάν

Και τις δύο ημέρες πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο γεύμα, στο εστιατόριο του Ecali club, στο οποίο παρευρέθηκαν συνολικά 300 προσκεκλημένες, ενώ και αυτή τη χρονιά δεν έλειψε η λαχειοφόρος αγορά, προσφέροντας πολλά και πλούσια δώρα.

Ειρήνη Νικολαίδη, Μάγδα Λιβέρη, Ρούλα Λινάτσα

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη λειτουργία της ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων στο νοσοκομείο ΠΓΝΘ «ΑΧΕΠΑ». Χορηγοί ήταν οι: The Ecali Club, Boutaris, Coca Cola Τρία Έψιλον, Earth Mama και Leonidas.

Κορίνα Καμμένου, Σάντυ Παπαναστασίου Κάτω Σειρά: Κατερίνα Πετρίδη, Βάνα Λαβίδα, Αθανασία Μαρινάκη,

Λίγα λόγια για το MDA Ελλάς: Είναι το σωματείο που ασχολείται με τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις. Ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Έρση Τσακίρογλου, Μαρία Χατζηγιάννη

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.  Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr 

Αφροδίτη Βιλδιρίδη, Βάνα Λαβίδα, Νινέτα Βαφειά

Τα καταστήματα που έδωσαν το παρόν στο Bazaar, ενισχύοντας το έργο του Σωματείου, ήταν τα ακόλουθα : Anatol, Angelo di Spirito Rosa, Artemide, Design the day, Earth Mama, Join Clothes, Home Selections – Kleomenous, Ibo Maraca, Koku, Lalaounis, Marina Raphael, Melissa, Nakas Concept, Park house, Sophia Skaperda, Sofoo.gr, The Sweet Spot, Tiki Tiki, Vildiridis, Vourakis,  και Zoe Keros.

Αικατερίνη Λαλαούνη, Δόμνα Μπερνίτσα

Τα δώρα του λαχνού προσέφεραν: Elies Resort, Santa Marina Arachova, Grande Bretagne, Anatol, Begnis Catering, Enny Di Monaco, Aegean Airlines, Different & Different, Join Clothes, Ibo Maraca, Home Selections Kleomenous, Kalopsia, Fragista, Café Feminino, La Vie Jewelry, Mark Aalen, AZURA, Miramoon, Nakas Concept, Parkhouse, Patseas, Skaperdas, Zoek, Swarovski, The Sweet Spot, Tiki Tiki, Vildiridis, Δειπνοσοφιστήριο και Angelo di Spirito Rosa.

Λουκία Παπαθανάση, Μαζντ Σαμάν

Τα δώρα του λαχνού προσέφεραν: Elies Resort, Santa Marina Arachova, Grande Bretagne, Anatol, Begnis Catering, Enny Di Monaco, Aegean Airlines, Different & Different, Join Clothes, Ibo Maraca, Home Selections Kleomenous, Kalopsia, Fragista, Café Feminino, La Vie Jewelry, Mark Aalen, AZURA, Miramoon, Nakas Concept, Parkhouse, Patseas, Skaperdas, Zoek, Swarovski, The Sweet Spot, Tiki Tiki, Vildiridis, Δειπνοσοφιστήριο και Angelo di Spirito Rosa.

Η Ρένα Σπηλιοπούλου με την αδελφή της, Μαρία Μπαρμπαλιά

Αν-Ρενέ Αχιλλεούδη, Ελίνα Βασιλάκη

Μπέκη Βουράκη, Βάνα Λαβίδα

Μπάρμπαρα Δανελιάν, Αν-Ρενέ Αχιλλεούδη, Ειρήνη Δανελιάν

Καθλίν Μακροπούλου, Μαζντ Σαμάν

Χριστίνα Τσατσάκη Βικτώρια Σβώλου

Μελίνα Δασκαλάκη, Μιμή Φράγκου

Μαριάντζελα Παράβαλου, Μαίρη Κουτσογιώργη

Ειρήνη Δανελιάν,Τζίνα Θανοπούλου

Κατερίνα και Μαρίλη Λαβίδα

Ναταλία Φουρλή, Έμη Λιβανίου

ήμητρα Θεοχάρη, Μαρίλια Βαζαίου

Δήμητρα Θεοχάρη, Μαρίλια Βαζαίου

Βάνα Λαβίδα, Μαρίνα Λαλιώτη

Σία Ξαναλάτου, Μαρία Μπαρμπαλιά

Δέσποινα Νάκα, Μάιρα Τσαβλίρη

Μιλένα Τσαβλίρη, Majasin Alkashlok

Μαρία και Χρυσούλα Λαιμού

Επάνω σειρά: ΜελίναΔασκαλάκη, Πένυ Παπαπολίτη, Σόφη Μυτιληναίου-Δασκαλάκη Κάτω σειρά: Μιμή Φράγκου, Κάρεν Μαυρίδη, Λίζα Τάνες, Σόφη Κουταλίδη

Βενετία Βιλδιρίδη, Βάνα Λαβίδα, Στέλλα Βιλδιρίδη

Σάντρα Πρετεντέρη, Αντιγόνη Καρρά

Νάνσυ Βογιατζόγλου, Όλυ Κατσάμπα

Μαίρη Κουτσογιώργη, Φλωρίτα Σιγάλα, Στέλλα Καραίνδρου

Καρολίνα Παρθένη-Αγγελοπούλου, Ρενέ Αχιλλεούδη

Μαρία Σερφάν, Μαρίνα Σταφυλοπάτη

Μαρία Λαιμού, Αλίκη Εμμανουήλ, Βικτώρια Σβώλου

Αντιγόνη Καρά, Αν-Ρενέ Αχιλλεούδη Θεανώ Παπαθανασίου, Μαίρη Φωστηροπούλου, Βάνα Λαβίδα, Νάνσυ Βογιατζόγλου

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity