Δείπνο μετά μουσικής για καλό σκοπό

Στη Λίμνη Βουλιαγμένης το MDA Ελλάς και ο Στέφανος Κορκολής ένωσαν τις δυνάμεις τους για τους σκοπούς του σωματείου, προσφέροντας στους καλεσμένους μια μοναδική βραδιά

Πηνελόπη Μπάρλοου, Βάνα Λαβίδα, Στέφανος Κορκολής, Σοφία Μανουσάκη, Μαίρη Φωστηροπούλου
Στη μαγευτική Λίμνη Βουλιαγμένης το MDA Ελλάς παρέθεσε ένα ξεχωριστό δείπνο, έχοντας ως σύμμαχο του τον καιρό, σε μια ιδιαίτερα ζεστή φθινοπωρινή βραδιά. Στην υποδοχή συναντήσαμε την πρόεδρο του σωματείου, Βάνα Λαβίδα, η οποία μας καλωσόρισε και μας μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη για το έργο του MDA και τους στόχους του. Η προσέλευση υπήρξε μεγάλη, καθότι άνθρωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου έκαναν αισθητή την παρουσία τους, στηρίζοντας έτσι για μια ακόμα φορά με τη συμμετοχή τους τις δράσεις του σωματείου που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.
Η βραδιά ξεκίνησε με μια μοναδική χορογραφία από την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης και κορυφώθηκε με την παρουσία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη, Στέφανου Κορκολή και της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη, που μας ταξίδεψαν στο δικό τους μουσικό σύμπαν.

Μυρτώ Μονέδα (από την εταιρεία MAT), Costis (από το κοσμηματοπωλείο Costis), Βάνα Λαβίδα (πρόεδρος του MDA Ελλάς), Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής (από την Perfect Blue), Μαριάνθη Μονέδα (από την εταιρεία MAT )

Ο Στέφανος Κορκολής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, αφού η μητέρα του πάσχει από μυασθένεια Gravis. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Χρυσός χορηγός ήταν η ΝΝ Ελλάς και αργυρός χορηγός η Porsche Hellas και η Μοτοδυναμική ΑΕΕ. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Costis fine jewellery, MAT Fashion, Ιαματικά Λουτρά Λίμνης Βουλιαγμένης, Κέντρο υψηλής πλαστικής πειρουργικής Perfect-Blue Plastic Surgery και Υποστηρικτές οι Boutaris , 3 Έψιλον, Stoli-The Vodka, Sotiris Vrettos Garden Shop.
Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις του υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr.

Χάλα Χούρι, Γιώργος Ντάβλας

Φαίδρα και Δανάη Λαβίδα, Βικτόρια Φασιανού

Καρολίνα Οικονόμου, Γιώργος Δημαράς, Μαρίλη Λαβίδα

Δήμητρα Φιλίππου, Μαρίνα Λαλιώτη

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ με τη σύζυγό του Μαίρη και τους Βάνα και Θανάση Λαβίδα.

Ζέττα και Άρης Αντσακλής

Άντζελα Πλακόπητα, Μελίνα Δασκαλάκη

Ρενέ και Αντώνης Αχιλλεούδης

Αθηνά και Τάκης Πικραμένος

Όλγα Καραβερβέρη, Ελισάβετ Βαγενά, Κωνσταντίνα Νούσια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity