Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά στου συλλόγου μαγεύοντας το κοινό του Ηρωδείου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του συλλόγου «Ελπίδα»

Με τίτλο «Ταξιδεύοντας με την ΕΛΠΙΔΑ» και υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μια ξεχωριστή συναυλία γοητεύοντας ένα κατάμεστο Ηρώδειο. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του συλλόγου «Ελπίδα», η οποία υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη σύζυγό του Σίσσυ Παυλοπούλου καθώς και σημαντικούς εκπροσώπους του πολιτικού, διπλωματικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας.

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατάφερε, με τη χαρακτηριστική, μοναδική φωνή της να μας ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, ερμηνεύοντας τραγούδια στα Κινέζικα, τα Σουαχίλι, τα Αρμένικα, τα Γαλλικά αλλά και τα Ισπανικά, τα Αγγλικά και τα Ιταλικά. Τα τραγούδια αυτά η  Ελληνίδα ερμηνεύτρια τα έχει τραγουδήσει «τιμής ένεκεν» στις εμφανίσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Παράλληλα, ερμήνευσε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα «Ζήτα μου ό, τι θες», «Ο Άγγελος μου», «Θεός αν είναι», «Τα πιο ωραία λαϊκά» και πολλά ακόμα τραγούδια της τα οποία οι θεατές δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν μαζί της. Το χειροκροτά ήταν έντονο και παρατεταμένο και η μεγάλη καλλιτέχνιδα, επέστρεψε αρκετές φορές στην σκηνή για να πει ένα ακόμα τραγούδι πριν την ολοκλήρωση της συναυλίας. Μάλιστα με το «Το Χειροκρότημα», το οποίο ήταν και το τελευταίο της κομμάτι, όλοι σηκώθηκαν και χόρευαν στις θέσεις τους ενθουσιασμένοι.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, ενώ έκανε μία ξεχωριστή αναφορά στη Μαριάννα  Βαρδινογιάννη. «Θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και να δώσω χρυσό μετάλλιο στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Για αυτό το εκπληκτικό έργο που επιτελεί εδώ και 28 χρόνια. Θέλω να ξέρετε ότι ως “Καλλιτέχνης για την Ελπίδα” η φωνή μου θα είναι πάντα κοντά σας. Σας ευχαριστούμε όλους που είστε σήμερα εδώ. Χωρίς εσάς, τα παιδιά αυτά δεν θα μπορούσαν να ονειρεύονται. Είναι μία σπουδαία βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού στο τέλος της συναυλίας έφερε ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στη σκηνή για να τραγουδήσει μερικές ακόμα επιτυχίες της

νδρέας Τσούνης, Φώφη Γεννηματά, Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Ιωάννης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Προκόπης Παυλόπουλος, Σίσσυ Παυλοπούλου

Μαριλού, Χάρης και Μελίνα Δασκαλάκη

Νάνσυ και Πέτρος Ιωαννίδης

Μαρίζα Φασιανού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Richard Jackson

Αθανασία Μαρινάκη, Φαίνη Κασιώτη

Δημήτρης Κοντομηνάς, Λόρι Χόλκομπ

Χριστίνα Τσατσάκη, Λίζα Τάνες, Σόφη Δασκαλάκη, Μάρθα Βερνίκου

Γωγώ και Χριστίνα Τσατσάκη

Δημήτρης Κελέκης, Λία Παγώνη

Τζωρτζίνα Έλληνα, Έλσα Αναστασιάδη

Μαριάννα Φιλίππου, Κατερίνα Γουλανδρή

Γεώργιος Γεννηματάς, Ευάγγελος και Δέσποινα Αποστολάκη

Νανά και Γιώργος Καραγκούνης

Το τελευταίο τραγούδι ήταν το «Χειροκρότημα», το οποίο ενθουσίασε τους θεατές

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity