Save a Greek Stray: Μια αξέχαστη βραδιά για τα αδέσποτα μαζί με την Άννα Βίσση

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο η Save a Greek Stray και η πρόεδρός της, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, διοργανώνουν μια αξέχαστη βραδιά, τα έσοδα της οποίας διατίθενται για τη στήριξη των αδέσποτων. Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Ecali club, είχε επίσημη προσκεκλημένη την Άννα Βίσση και για τους περισσότερους από εμάς θεωρείται ίσως η πιο επιτυχημένη και πιο κεφάτη διοργάνωση της Save a Greek Stray.

Αριστερά: Η Άννα Βίσση Δεξιά: Η πρόεδρος και ιδρύτρια της Save a Greek Stray, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Tο Ecali club ήταν κατάμεστο από δεκάδες φίλους της Save a Greek Stray, οι οποίοι με την παρουσία τους εξέφρασαν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους σκοπούς της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, καθώς και τη μεγάλη τους αγάπη στα αδέσποτα.

Η  εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη αλλά άκρως περιεκτική ομιλία από την πρόεδρο και ιδρύτρια της Save a Greek Stray, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Μια βραδιά λοιπόν αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας και η μία και μοναδική Άννα Βίσση τραγούδησε αφιλοκερδώς για δυο ολόκληρες ώρες παλιές και νέες επιτυχίες της απογειώνοντας το κέφι των προσκεκλημένων.

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Αρετή Δαλακούρα, Έτα Παγίδα Σαμαρά

Βγαίνοντας στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή η Ελληνίδα σταρ κάλεσε τον κόσμο να πλησιάσει γύρω από τη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί της. Και έτσι έγινε… μικροί και μεγάλοι όρθιοι για δύο ώρες δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν μαζί της και στο τέλος η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα αξέχαστο πάρτι.

Ντομινίκ Πετρίδη, Λούλου Ζέιν, Μαρίλια Βαζαίου, Φρόσω Λαιμού

Η  εκδήλωση είχε ξεκινήσει με μια σύντομη αλλά άκρως περιεκτική ομιλία από την πρόεδρο και ιδρύτρια της Save a Greek Stray, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, η οποία δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη κοιτώντας πίσω και βλέποντας πόσο μακριά έχει φτάσει η οργάνωση σήμερα. Επιπλέον, ανέφερε πως νιώθει ακόμα πιο δυνατή, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχουν και άλλοι «τρελοί» που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Γιώργος Ντάβλας, Αρετή Δαλακούρα

Συνεχίζοντας η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση τόνισε: «Αυτή η βραδιά μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα με τη συμμετοχή ανθρώπων όπως η Λούλου Ζέιν και μέσα από την προσφορά οργανισμών που μοιράζονται ένα κοινό όραμα για το μέλλον των αδέσποτων και στήριξαν ουσιαστικά αυτήν την πρωτοβουλία, όπως Ν1 Casino, DIAGEO, ESA Security Solutions, ROYAL CANIN, καθώς και οι Foltene Pharma, Kalua Athens/Mykonos, Bar Solutions, Stylebox, Κυρ-Γιάννη, Panik Entertainment Group, Δειπνοσοφιστήριον, Ecali Club και Anatol.

Μάγδα Λιβέρη, Έλζα Πατσαδέλη-Μαργαρώνη

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray:
H Save a Greek Stray, είναι μία φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση. Για πάνω από 11 χρόνια, διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη για θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

Αικατερίνη Λαλαούνη, Ράνια Φιλίππου, Λούλου Ζέιν, Μαζντ Σαμάν, Μαρίζα Φασιανού

Η Save a Greek Stray ξεχωρίζει τόσο για την προσέγγισή της, όσο και για τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών της, προστατεύοντας ουσιαστικά τα αδέσποτα, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην καθημερινότητά μας.

Μάγδα Λιβέρη, Ράνια Φιλίππου, Ελίνα Φέσσα, Αρετή Δαλακούρα

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.saveagreekstray.org
https://www.facebook.com/saveagreekstray/
https://www.instagram.com/saveagreekstray/

Έλζα Πατσαδέλη, Ρούλα Τσουκαλά, Στέλλα Ράλλη-Τσουκαλά

Neerma Abdelghani, Φρόσω Λαιμού

Η πρόεδρος και ιδρύτρια της Save a Greek Stray, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, με την ομάδα της οργάνωσης

Η Άννα Βίσση επί σκηνής

Για δύο ολόκληρες ώρες η Ελληνίδα σταρ τραγουδούσε ασταμάτητα ξεσηκώνοντας το κοινό

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα αξέχαστο πάρτι

Οι χορηγοί της εκδήλωσης

Οι χορηγοί της εκδήλωσης

Οι χορηγοί της εκδήλωσης

Οι χορηγοί της εκδήλωσης

Οι χορηγοί της εκδήλωσης

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity