Διαδικτυακή φιλανθρωπική δημοπρασία από τον οίκο Christie’s για τη στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μας προσκαλεί σε φιλανθρωπική δημοπρασία κοσμημάτων, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του οίκου δημοπρασιών Christie’s, η οποία θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Sparkle Together είναι η  φιλανθρωπική δημοπρασία κοσμημάτων  για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» που διεξάγεται από τις 1-15 Δεκεμβρίου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του οίκου δημοπρασιών Christie’s.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»  με στόχο να προσφέρει ένα βιώσιμο μέλλον και ίσες ευκαιρίες σε παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Σκουλαρίκια του οίκου Zolotas

Λάβετε μέρος σε αυτή τη διαδικτυακή δημοπρασία κάνοντας κλικ στο www.christies.com/sparkletogether

Ενημερωθείτε για τα highlights και τους υποστηρικτές της δημοπρασίας ΕΔΩ

Οδηγίες για την διαδικασία συμμετοχής στην δημοπρασία ΕΔΩ & για τους όρους πωλήσεων του οίκου Christie’s ΕΔΩ

Περιδέραιο από αμέθυστο του οίκου Ilias Lalaounis

 Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»  ευχαριστεί θερμά όλους υποστηρικτές που δώρισαν τα προσωπικά  τους κοσμήματα για την υποστήριξη του σκοπού και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους σχεδιαστές κοσμημάτων για τις υπέροχες και γενναιόδωρες συνεισφορές τους.

To «Μαζί για το Παιδί» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τους προς όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της φιλανθρωπικής δημοπρασίας.

Σκουλαρίκια που έχει φιλοτεχνήσει η Σοφία Βάρη

 

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί:

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά. Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr Facebook |Twitter | Instagram: @mazigiatopaidi

 

Τα Σωματεία-μέλη του Μαζί για το Παιδί:

Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» • Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π. • Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών •Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού• Οι Φίλοι του Παιδιού• Οι Φίλοι της Μέριμνας• Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) •Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» •Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity