Επτά καλλιτέχνες σε μια εντυπωσιακή έκθεση στην Καλαμάτα

Με τον τίτλο «Οι ίδιοι επτά» αυτήν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται στην Καλαμάτα μια ενδιαφέρουσα έκθεση, στην οποία συμμετέχουν επτά ταλαντούχοι δημιουργοί. Πρόκειται για μια ενθουσιώδη εικαστική συνάντηση επτά καλλιτεχνών που παρουσιάζουν αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς τους και μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την τέχνη.

Μια από τις ενδιαφέρουσες εικαστικές συναντήσεις που οργανώνονται αυτήν την περίοδο και αξίζει να επισκεφτείτε όσοι από εσάς βρεθείτε στην Καλαμάτα εγκαινιάζεται αυτήν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στην όμορφη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και στον ιδιαίτερης αισθητικής χώρο τέχνης Α49. Στην ξεχωριστή αυτή έκθεση που φέρει τον τίτλο «Οι ίδιοι επτά» και θα διαρκέσει έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 επτά ταλαντούχοι καλλιτέχνες εκθέτουν τις δημιουργίες τους και σας καλούν να ανακαλύψετε τι τους ενώνει.

 Οι Γιώργης Βραχνός, Ίρις Ρουσάκη, Ωντίν Αστερίου, Ρωμανός Χρούσογλου, Γιάννης Νασόπουλος, Ηλίας Ουρπασιάν, Στέλλα Συρίγου εκκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες συνθέτουν ένα ομοιογενές, συνειδησιακά και ηθικά, καλειδοσκόπιο καλύπτοντας πότε συγγενή και πότε αντιφατικά φάσματα εικονικής και ανεικονικής δημιουργίας στο απέραντο πεδίο των Πλαστικών Τεχνών.

Μια ενθουσιώδης συνεύρεση επτά εικαστικών, οι οποίοι ορμώμενοι από την ίδια ποιητική επιτακτικότητα το ίδιο αίτημα για καλαισθησία και το ίδιο αίσθημα ευθύνης ως προς την πειθαρχία που ο καθένας υπηρετεί, παρουσιάζουν από κοινού αντιπροσωπευτικά δείγματα της εργασίας τους για πρώτη και σίγουρα όχι τελευταία φορά.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει ο Γιώργης Βραχνός. Χώρος Τέχνης Α49,  Αναγνωσταρά 49, Καλαμάτα Εγκαίνια: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, 20:30

* Η έκθεση έχει σήμανση για άτομα με προβλήματα όρασης (τα κείμενα και οι λεζάντες είναι τυπωμένα στη γλώσσα Braille).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture