Οι Νot the Rolling Stones στο Μέγαρο Μουσικής

Αφιέρωμα στο θρυλικό συγκρότημα, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 10:00 το βράδυ στην Αίθουσα Banquet, από μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές tribute bands στους Rolling Stones, που έχει δώσει δεκάδες συναυλίες στη Βρετανία, την Ευρώπη και την Ασία.

Mια μπάντα πιστή στον χαρακτηριστικό ήχο και στην απίστευτη ενέργεια του θρυλικού ροκ γκρουπ των Rolling Stones που έγραψε και γράφει ακόμα ιστορία. Η εκπληκτική ομοιότητα του τραγουδιστή Paul Ashworth, φυσιογνωμικά, κινησιολογικά αλλά και φωνητικά, με τον Mick Jagger τους οδήγησε στον τίτλο Νοt the Rolling Stones– και τίποτα δεν τους εμποδίζει, μαζί με την αυθεντικότητα, να έχουν και τη δική τους ταυτότητα.

 

Οι Not the Rolling Stones αποτελούνται από τους: Laurence Whiteley (ηλεκτρική κιθάρα, «Mick Taylor»), Paul Ashworth (φωνητικά, «Mick Jagger»), Adrian Pounce (ηλεκτρική κιθάρα, «Keith Richards»), James Stead (πλήκτρα), Timothy Farmer (μπάσο, «Bill Wyman») και Martin Slythe (ντραμς, «Charlie Watts»).

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου Γέφυρες (καλλιτεχνικός προγραμματισμός και επιμέλεια: Δημήτρης Μαραγκόπουλος).

Τιμές εισιτηρίων 7 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ) ● 15 €

Δεν θα υπάρχουν καθίσματα, οι θεατές θα παρακολουθούν τη συναυλία όρθιοι.

 Eισιτήρια 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public

 Πληροφορίες 210 72 82 333

http://www.megaron.gr https://www.facebook.com/megaron.gr https://www.instagram.com/megaron_athens/

Αίθουσα Βanquet

Paul Ashworth | φωνητικά Laurence Whiteley | ηλεκτρική κιθάρα Adrian Pounce | ηλεκτρική κιθάρα

James Stead | πλήκτρα Timothy Farmer | μπάσο Martin Slythe | ντραμς

Συμπαραγωγή ΜΜΑ – Ευστάθιος Καψής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture