Επίσημη πρεμιέρα στο Ecali Club για την πολυαναμενόμενη κωμωδία «Το κλαμπ των χωρισμένων»

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Ecali Club και η Rosebud.21 παρουσίασαν το Summer Cinema Premieres, με την επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης κωμωδίας του καλοκαιριού «Το Κλαμπ των χωρισμένων».

Ζήνος Παναγιωτίδης, Ελίνα Κατσαβριά, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Γιάννης Γεωργάκακης

Το Ecali Club και η Rosebud.21 έστησαν για μια και μόνο βραδιά τον πιο ξεχωριστό θερινό σινεμά της πόλης, παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων, οι οποίοι απόλαυσαν την πολυαναμενόμενη κωμωδία του καλοκαιριού «Το κλαμπ των χωρισμένων» και γέλασαν με τις περιπέτειες του Μπεν μετά το χωρισμό του. Στην υποδοχή συναντήσαμε τον Ζήνο Παναγιωτίδη με την κόρη του, Ιωάννα.

Από τη Rosebud.21, ο Ζήνος Παναγιωτίδης και η κόρη του, Ιωάννα

 Λίγα Λόγια για την ταινία Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ; Ώρα να αναθεωρήσετε: το ξεκαρδιστικό, ξέφρενο «Κλαμπ των Χωρισμένων» σας προσκαλεί να γίνετε μέλη του για να ζήσετε έναν χωρισμό που δεν μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο – και που θα γράψει ιστορία! Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Βραβείο Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpes d’ Huez.

Κώστας Αποστολίδης, Άννα Αγγελοπούλου

Μετά από πέντε χρόνια γάμου, ο Μπεν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει οτι η πολυαγαπημένη σύζυγός του τον απατά και θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ενώ όλοι οι φίλοι τους μοιάζουν να παίρνουν το μέρος της και να τον εγκαταλείπουν κι αυτοί, ο Μπεν συναντάει τον Πάτρικ, παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο που έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα.

Γιάννης Καζανίδης, Ελένη Αντωνιάδου

Μαθαίνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπεν, ο Πάτρικ τον προσκαλεί να μετακομίσει στο σπίτι του, μια πολυτελή μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις. Αλλά οι δύο συγκάτοικοι σύντομα βρίσκουν κι άλλη παρέα: άλλους διαζευγμένους, χωρισμένους και εργένηδες που αναζητούν κι αυτοί καταφύγιο.

Ελίνα Κατσαβριά, Γιάννης Γεωργάκακης

Με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο, η βίλα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα VIP κλαμπ όπου όλοι μπορούν να …βουτήξουν πίσω στην εργένικη ζωή: να αποδεχτούν το πώς έχουν τα πράγματα πια στη ζωή τους, να νιώσουν ελεύθεροι και να περάσουν καλά.

Μιχάλης Σταθάτος, Δήμητρα Λαζαράτου, Μαρία Παπαχαραλάμπους

Το κλαμπ έχει ένα ιερό μότο: όχι ζευγάρια, όχι μπελάδες. Εξάλλου, όπως λένε, «η κύρια αιτία για διαζύγιο είναι ο γάμος!». Όμως, όταν ο Μπεν συναντήσει την όμορφη Μαριόν, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται… «Το κλαμπ των χωρισμένων» από 23 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

Άρτεμις Σκουλούδη, Ηλιάννα Ζακοπούλου, Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Γιάννης Λυσανδρόπουλος, Άντζελα Ευριπίδη

Αμαλία Χατζηευθυμίου, Μάυρα Βαγιωνή

Κωνσταντίνος Τσουρής, Τρέισι Σαραντέα

Ιωάννα Παναγιωτίδου, Αλέξης Κατσαδράμης

Στέφανος Κατσαδράμης, Θεανώ Χριστοπούλου

Γιώτα Τσαναξή, Στέλιος Κοκλώνης

Το Ecali Club και η Rosebud.21 έστησαν για μια και μόνο βραδιά τον πιο ξεχωριστό θερινό σινεμά της πόλης

 

photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture