Η επίσκεψη της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στη γενέτειρά της, Κρήτη

Τη γενέτειρά της, Κρήτη, επισκέφτηκε η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση. Όπως ήταν αναμενόμενο το ταξίδι στέφθηκε από επιτυχία και η κ. Αγγελοπούλου επέστρεψε με άριστες εντυπώσεις.

Η πρόεδρος της Επιτροπής 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου, κατά την επίσκεψή της στη Βικελαία Βιβλιοθήκη στο Ηράκλειο.

Σε συγκινητικό αλλά και εποικοδομητικό κλίμα κινήθηκε η επίσκεψη της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στη γενέτειρα της Κρήτη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου  κατά την επίσκεψή της στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

Έτσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση – και ενώ οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο-, η Γιάννα Αγγελοπούλου επισκέφθηκε το φρούριο Φιρκά, την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα, η οποία ως γνωστόν έχει μετατραπεί σε μουσείο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του μουσείου και στην συνέχεια μετέβη στους Τάφους των Βενιζέλων. Επίσης, επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, το Ενετικό λιμάνι στα Χανιά, το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και την Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Παναγιώτης Σημανδηράκης (δήμαρχος Χανίων), Νίκος Κανελλόπουλος (μέλος ολομέλειας 2021), Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (πρόεδρος της Επιτροπής 2021), Δέσποινα Μουζάκη (μέλος ολομέλειας 2021), Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας καί Ἀποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Κατά τις επισκέψεις της στην Κρήτη η κυρία Αγγελοπούλου επέλεξε σε μία από τις εμφανίσεις της δημιουργία του οίκου Zeus+Dione, στηρίζοντας με τη συγκεκριμένη επιλογή της την ελληνική μόδα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου φορώντας δημιουργία του οίκου Zeus+Dione περπατά στο Ενετικό λιμάνι Χανίων μαζί τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Σημανδηράκη (αριστερά) και τον Νίκο Κανελλόπουλο (μέλος ολομέλειας 2021, στα δεξιά).

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισε κατά την επίσκεψη και τις συναντήσεις που είχε στην Κρήτη.

Εμμανουήλ Πετράκης (Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης), Γιάννα Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου με μέλη της ολομέλειας 2021 στο Φρούριο Φιρκά στα Χανιά.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της κυρίας Αγγελοπούλου στην Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Μια ιδιαίτερα όμορφη φωτογραφία η Γιάννα Αγγελοπούλου φωτογραφίζεται μαζί με τα παιδιά, καθώς και ε μέλη, από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) στη Μαρίνα Ρεθύμνου συνάντησε τα παιδιά από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.

Λεζάντες

Photo 4872 (1) Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) / Χανιά:

Παναγιώτης Σημανδηράκης (Δήμαρχος Χανίων), Νίκος Κανελλόπουλος (μέλος ολομέλειας 2021), Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione), Δέσποινα Μουζάκη (μέλος ολομέλειας 2021), Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας καί Ἀποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Photo 4925 (2) Φρούριο Φιρκά / Χανιά:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione) με μέλη της ολομέλειας 2021 στο Φρούριο Φιρκά στα Χανιά της Κρήτης.

Photo 4877 (3) Ενετικό λιμάνι / Χανιά:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione) με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη (αριστερά) και τον Νίκο Κανελλόπουλο (μέλος ολομέλειας 2021, στα δεξιά).

Photo 4973 (4) Ναυτικό Μουσείο Κρήτης / Χανιά: 

Εμμανουήλ Πετράκης (Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης), Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, με δημιουργία του οίκου Zeus+Dione), Παναγιώτης Σημανδηράκης (Δήμαρχος Χανίων).

Photo 3435 (5) Μαρίνα Ρεθύμνου / Ρέθυμνο:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) στη Μαρίνα Ρεθύμνου συνάντησε τα παιδιά από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.

Photo 3445 (6) Μαρίνα Ρεθύμνου / Ρέθυμνο:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) ανάμεσα σε μέλη και παιδιά από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.

Photo 3566 (7) Ι.Μ. Αρκαδίου / Ρέθυμνο:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) κατά την επίσκεψή της στην Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Photo 4404 (8) Βικελαία Βιβλιοθήκη / Ηράκλειο:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) κατά την επίσκεψή της στη Βικελαία Βιβλιοθήκη στο Ηράκλειο.

Photo 4436 (9) Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου / Ηράκλειο:

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) κατά την επίσκεψή στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture