Έκθεση του Mr. Brainwash στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο

Με έντονα χρώματα και καλοκαιρινή διάθεση η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο παρουσίασε μια ακόμα ενδιαφέρουσα δουλειά του διεθνή Γάλλου καλλιτέχνη Mr. Brainwash, ο οποίος από το Λος Άντζελες μέσω των έργων του μας στέλνει, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι: «η ζωή είναι ωραία»

Άντζυ Αμάραντος, Νικολέττα Βέτση, Νίκη Καποπούλου, Ανδρονίκη Δευτεραίου
Στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Mr. Brainwash. Ο διεθνής Γάλλος εικαστικός έστειλε μέσα από τα έργα του τα αισιόδοξα μηνύματα της έκθεσης του, ωθώντας στους φιλότεχνους «να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα», «ότι η ζωή είναι ωραία», «ότι στην αγάπη βρίσκεται η απάντηση» και άλλα πολλά.

Αγγελίνα Φειδάκη, Νίκη Καποπούλου

Έργα γεμάτα θετικά συνθήματα, που φέρνουν την τέχνη του street art στους καμβάδες του Mr. Brainwash, όπου συνυπάρχουν ακόμα αστέρες της έβδομης τέχνης, αγαπημένα καρτούν, υπερήρωες, ο Σαρλό, ο Μίκυ, η Μίνι, ο Αϊνστάιν.

Αναστασία Γκρέγκορι, Άντζυ Αμάραντος, Πωλίνα Μάκκος

Ένας ανατρεπτικός, πολύχρωμος κόσμος που χάρηκαν οι επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι εναρμονίστηκαν με τα αισιόδοξα μηνύματα της δουλειάς του κορυφαίου καλλιτέχνη. Ένα εικαστικό σύμπαν που συμπληρώνουν ακόμα οι κόκκινες καρδιές, τα παιδικά χαμόγελα, τα παιχνίδια, η ξεγνοιασιά, η ελπίδα.

Γρηγόρης Καπόπουλος, Κρίτων Ρούκας

Με την υπογραφή του Mr. Brainwash από το Λος Άντζελες κατευθείαν στη Μύκονο. Kapopoulos Fine Arts: Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος, τηλ. 22890 27005. mykonos@kapopoulosart.gr www.kapopoulosart.gr

Γιάννης Μεκιάμης, Νίκη Καποπούλου, Ζωή Πενταφράγκα

Αθανασία Ζάχου, Νίκη Καποπούλου, Ανδρονίκη Δευτεραίου

 

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture