Μουσικό… ποδαρικό με τους Canadian Brass και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Το διάσημο καναδικό σύνολο χάλκινων πνευστών συναντά στο Μέγαρο Μουσικής την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και μαζί μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει από Χαίντελ, Μπαχ, χριστουγεννιάτικα χορωδιακά τραγούδια, περουβιανά βαλς… μέχρι και Beatles

Οι Canadian Brass, το διάσημο καναδικό σύνολο χάλκινων πνευστών

Μουσικό… ποδαρικό στις 4 Ιανουαρίου 2019 με τους Canadian Brass που συναντούν την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και συμπράττουν με το Ensemble των χάλκινων πνευστών της ΚΟΑ και τη Nεανική Χορωδία Rosarte (διεύθυνση: Ρόζη Μαστροσάββα), οι οποίοι πρόκειται να μας μαγέψουν με τα «Αναγεννησιακά πυροτεχνήματα».

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Το ιδιαίτερα πρωτότυπο και εντυπωσιακό πρόγραμμά τους, «Αναγεννησιακά πυροτεχνήματα» περιλαμβάνει δημοφιλείς μελωδίες του Χαίντελ, φούγκες του Γ.Σ. Μπαχ, περουβιανά βαλς και… ένα μίνι αφιέρωμα στους Beatles! Θα ακουστούν επίσης χριστουγεννιάτικα χορωδιακά τραγούδια και ύμνοι. Ακόμα, το διάσημο καναδικό σύνολο χάλκινων πνευστών θα παρουσιάσει από κοινού με την ΚΟΑ, σε ευρωπαϊκή πρεμιέρα, το έργο «New York Cityscapes» («Αστικά τοπία της Νέας Υόρκης») του Τζεφ Τάιζικ. Μουσική διεύθυνση: Φαίδρα Γιαννέλου. Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας του Καναδά (συμπαραγωγή με την ΚΟΑ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture