Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Ξανά! Στη σκηνή του Fuzz Club. Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου. Αυτή τη φορά με τη μουσική του μπριγάδα, την κλασική παρέα 14 επίδοξων sous chef σε μια βραδιά γεμάτη 80's, 90's και δικά του τραγούδια. Μαζί του το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα Soulstice!

Ραντεβού μας δίνει την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνή του Fuzz Club για μία μοναδική εμφάνιση. Αυτήν τη φορά με τη μουσική του μπριγάδα, την κλασική παρέα 14 επίδοξων sous chef σε μια βραδιά γεμάτη 80’s, 90’s και δικά του τραγούδια. Μαζί του θα εμφανιστεί το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα Soulstice! Παρασκευή 12 Απριλίου στο Fuzz Club!

Τύμπανα: Γιώργος Καρλής
Μπάσο: Σταμάτης ΣταματάκηςΠιάνο: Μαργαρίτα Παπαδημητρίου
Κιθάρες: Νίκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σαρλάνης
Πλήκτρα: Μάνος Γαβαλάς
Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Σαξόφωνα: Κώστας Βαζούρας, Γιάννης Καρακατσάνης
Τραγούδι: Μαργαρίτα Παπαδημητρίου, Αιμιλία Τσιμιδάκη, Άννα Τάρμπα, Χριστίνα Τέλι

Fuzz Club Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος Αττικής Ώρα έναρξης 21:00 Εισιτήρια 15 €  Προπώληση εισιτηρίων : https://www.more.com/music/nikos-mperkas-fuzz-club-12/04/2024/

Λίγα λόγια για τον Νίκο Μπέρκα: Γεννήθηκε στον Χολαργό και έχει καταγωγή από τη Σμύρνη και τον Ταϋγετο. Απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, σπούδασε Οπτικοακουστική Μετάφραση στη Γαλλία και εργάστηκε ως δημοσιογράφος και μεταφραστής επί σειρά ετών για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων έχει μεταφράσει σενάρια για τη μεταφορά στα ελληνικά μερικών από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού.

Με το τραγούδι άρχισε να ασχολείται ερασιτεχνικά από το σχολείο. Και επειδή οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα… έπιασε ξανά το μικρόφωνο κερδίζοντας τις εντυπώσεις και δίνοντας εξαιρετικές μουσικές παραστάσεις. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από τη συμμετοχή στο Master Chef, αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του συγκεκριμένου ριάλιτι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture