Ο Richard Orlinski στα εγκαίνια της έκθεσης του στην Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο

Ο διάσημος Γάλλλος γλύπτης εγκαινίασε παρουσίασε -για άλλη μια φορά- στην Kapopoulos Fine Arts τη νέα του δουλειά και έκθεσή του αποτέλεσε πόλο έλξης για τους φιλότεχνους που βρίσκονται για διακοπές στο νησί των ανέμων

Παρέα με τον εντυπωσιακό άγριο κόσμο των ζώων του, κατέφθασε στη Μύκονο ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος εικαστικός καλλιτέχνης Richard Orlinski και παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Kapopoulos Fine Arts στα Ματογιάννια.

Richard Orlinski, Νίκη Καποπούλου

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε για πολλές ώρες στη γκαλερί με τον Richard Orlinski χαμογελαστό και ευδιάθετο να φωτογραφίζεται μαζί με τα ιδιαίτερα γλυπτά του, τους άγριους πάνθηρες, τους στιβαρούς ταύρους, τα δυναμικά λιοντάρια, τα γοητευτικά αιλουροειδή του, που άρεσαν πολύ στους επισκέπτες.

Γιάννης Λούτσιος, Έλσα Αναστασιάδη, Βαγγέλης Καπόπουλος

Ένα υπέροχο, εξημερωμένο ζωικό βασίλειο, έτσι όπως μόνο ο Richard Orlinski ξέρει να δημιουργεί. Κάθε ζώο συμβολίζει κάτι διαφορετικό, έλεγε ο διεθνής εικαστικός, μιλώντας για τα ζώα που κατασκευάζει, στα οποία προτιμά να δίνει μορφή σε μεταλλικά κυρίως χρώματα.

Νέλλη Κάτσου, Μάκης Μαρίνης

Χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά και μέσα, δημιουργώντας μονοχρωματικά τοτέμ σε βιομηχανική ρητίνη, πέτρα, μάρμαρο, χρώμιο και γυαλισμένο μπρούντζο. Μια μοναδική επίσκεψη σ ένα άλλο ζωολογικό εικαστικό πάρκο, δια χειρός Richard Orlinski. Kapopoulos Fine Arts: Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος, τηλ. 22890 27005. mykonos@kapopoulosart.gr www.kapopoulosart.gr

Τάτη Ηλιάδη, Ντέπη Σιδεράκη, Μαρίνα Καποπούλου

Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Δέσποινα Σαχίνη

Μάκης Μαρίνης, Βασίλης Κάτσος, Βαγγέλης Καπόπουλος

Βαγγέλης Καπόπουλος, Σταύρος Μεϊμέτης, Richard Orlinski, Σύλβια Μεϊμέτη

Έμυ Κάτσου, Μαρίνα Καποπούλου, Φαίη Γουρλή, Εριέττα Κάτσου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture