Σε γιορτινό πνεύμα η εκδήλωση της γκαλερί «Τhe Art Dose»

Μέσα στην εορταστική περίοδο η Νίκη Καποπούλου και η γκαλερί της «Τhe Art Dose» στη Γλυφάδα διοργάνωσαν το «Artville-The Christmas Edition», προσεκλύοντας επώνυμους και ανώνυμους λάτρεις της τέχνης αλλά και αγαπημένους φίλους της οικογένειας Καποπούλου.

Λευτέρης Τρύφων, Νίκη Καποπούλου, Νίκος Σπηλιόπουλος
Η ιδιοκτήτρια της γκαλερί Νίκη Καποπούλου υποδέχθηκε φίλους και πελάτες και προσέφερε αναμνηστικά δώρα τέχνης-έκπληξη στους φιλότεχνους, οι οποίοι επέλεξαν να κάνουν τις αγορές τους από την μοναδική συλλογή του The Art Dose.

Ταμάρα Ζέιν, Λεωνίδας Φωτεινόπουλος

Οι προσκεκλημένοι στο εορταστικό event «Artville-The Christmas Edition» είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν μοναδικά δώρα τέχνης για τα αγαπημένα τους πρόσωπα με την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών που δημιούργησαν αποκλειστικά για την γκαλερί «The Art Dose». Ιδιαίτερες προτάσεις, αξιομνημόνευτες επιλογές, πρωτότυπα γλυπτά, σύγχρονα έργα ζωγραφικής που κάνουν τους αγαπημένους σας να νοιώσουν μοναδικοί.

Δαρεία Σπυρίδη, Μαρίνα Καποπούλου, Ελένη Πατσέα

Ο  πλούσιος μπουφές με γλυκά και άλλες λιχουδιές στο πνεύμα των ημερών, το ζεστό κρασί, τα εορταστικά κοκτέιλ αλλά και οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές του DJ συμπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση. Παράλληλα η γκαλερί προέβλεψε και δημιούργησε και χριστουγεννιάτικα δωράκια για τους μικρούς της φίλους, ενώ ειδικά για εκείνους υπήρχε μηχανή ποπ-κορν  και ο ταχυδακτυλουργός.

Καρολίνα Ντε Σόουζα-Χήτου

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η γκαλερί The Art Dose προσφέρει δώρα τέχνης και εταιρικά δώρα, γλυπτά υψηλής αισθητικής και πρωτοποριακoύ design, εξαιρετικές προτάσεις εικαστικών δώρων.

Ελίνα Σμπώκου

Βίκυ Κάβουρα, Γιώργος Βίγγος

Παναγιώτης Λάμψιας, Βαγγέλης και Γρηγόρης Καπόπουλος

Μαλού Λαρσινού

Ανέστης Ευαγγελόπουλος, Γώργος Λάγιος, Γιώργος Γιγουρτάκης

Ιωάννα Γαλλή, Γιάννης Μανιάτης

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Σοφία Μαντούβαλου

Αιμίλιος Δημητρίου, Νάνσυ Λεονάρδου

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture