Συνάντηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο είχε η πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συμπαράστασή του στο έργο της «Ελπίδας», ενώ του έκανε γνωστές τις πρωτοβουλίες για να τιμηθεί η Επέτειος των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τονίζοντας πως η Σαλαμίνα και οι Θερμοπύλες ήταν ένα ορόσημο όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία και ιδιαίτερα για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών

Ευχήθηκε, επίσης, καλή επιτυχία στο έργο του Αρχιεπισκόπου υπογραμμίζοντας πως δίνει το καλό παράδειγμα. Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Η κυρία Βαρδινογιάννη είναι η ”Ελπίδα”. Η ελπίδα ως έννοια, αλλά και ως κέντρο για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τόσες δυσκολίες. Μίλησε για το συγκεκριμένο έργο και την σπουδαιότητά του, επεσήμανε ότι πάντοτε θα είναι συνεργάτες και συμπορευτές για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ σημείωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στην δράση Σαλαμίνα – Θερμοπύλες.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture