Η παράσταση «Όμορφη πόλη» και ο Μίκης Θεοδωράκης στο πλευρό της «Ελπίδας»

Παρουσία του κορυφαίου και διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, προέδρου του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Όμορφη Πόλη» στο Μέγαρο Μουσικής. Μέρος των εσόδων της πρεμιέρας θα δοθούν στο σωματείο.

Δημήτρης Κουτσούμπας, Λίνα Μενδώνη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιώργος Βάλαρης, Μίκης Θεδωράκης

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μίκης Θεοδωράκης βρίσκεται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», αποδεικνύοντας έμπρακτα την εκτίμηση του στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια το σωματείο αλλά και την αγάπη του στα παιδιά που πάσχουν.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μίκης Θεοδωράκης

Έτσι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Όμορφη Πόλη», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και της οποίας μέρος των εσόδων της θα δοθούν στο σωματείο, εκείνος ήταν «παρών» στο πλευρό της προέδρου της «Ελπίδας», Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωράκη λέγοντας: «Ο κορυφαίος Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης για ακόμα μια φορά ανοίγει την αγκαλιά του για τα παιδιά της «Ελπίδας». Η θρυλική παράστασή του αναβιώνει και ο ίδιος θέλησε και πάλι να στηρίξει το έργο μας προσφέροντας μέρος των εσόδων της πρεμιέρας στην «ΕΛΠΙΔΑ». Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της παράστασης».

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σκηνοθέτη της παράστασης «Όμορφη Πόλη», Γιώργο ΒαλάρηΛίν

 

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ευχαριστεί θερμά την παραγωγή της παράστασης Broadwayshow Productions, τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη και όλους τους συντελεστές της παράστασης «Όμορφη Πόλη».

Στιγμιότυπο της παράστασης

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture