«All my Sons», του Arthur Miller στο Μέγαρο Μουσικής

Αυτήν την Τρίτη, 14 Μαΐου, σε ζωντανή μετάδοση από το Οld Vic του Λονδίνου οι θεατές του Μεγάρου Μουσικής θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη το διάσημο «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Arthur Miller, στο οποίορωταγωνιστούν η βραβευμένη με όσκαρ Sally Field και ο Bill Pullman

Δύο μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια, τη Sally Field (Σάλι Φιλντ) και τον Bill Pullman (Μπιλ Πούλμαν), θα απολαύσει στο θεατρικό σανίδι το κοινό, την Τρίτη 14 Μαΐου στις 9 το βράδυ, στο έργο Ήταν όλοι τους παιδιά μου (All my Sons) του Άρθουρ Μίλερ, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του National Theatre Live.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και ο Μπιλ Πούλμαν, o oποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας», αποτελούν το πρωταγωνιστικό ντουέτο του σπαρακτικού δράματος του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα. Το πάντα επίκαιρο έργο του Μίλλερ πρωτοπαρουσιάστηκε το 1947 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και αυτή τη σεζόν ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας σκηνοθετημένο από τον Jeremy Herrin [Τζέρεμυ Χέρριν], γνωστό στους φίλους του NTL από την εξαιρετική δουλειά του στην παράσταση «This House».

Η δορυφορική μετάδοση πραγματοποιείται σε συνεργασία με  τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council. Διάρκεια: 2 ώρες και 35 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος). Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 11 ετών

«Ήταν όλοι τους παιδιά μου»

«Δεν συνειδητοποιείς πόσο μπορούν να μισήσουν οι άνθρωποι, Κρις. Μπορούν να μισήσουν τόσο πολύ, που θα κάνουν τον κόσμο χίλια κομμάτια…»

Αμερική, 1947. Ο Τζο και η Κέιτ Κέλλερ, έχοντας πάρει σκληρές αποφάσεις και έχοντας υπερβεί ακόμα σκληρότερα εμπόδια, τα έχουν καταφέρει: έχτισαν ένα σπίτι, μεγάλωσαν δύο γιους και δημιούργησαν μια κερδοφόρα επιχείρηση. Όμως, τίποτα δεν κρατά για πάντα, και οι ζωές τους, στις οποίες ο χαμός του μεγαλύτερου γιου τους έχει ήδη ρίξει βαριά τη σκιά του, πρόκειται να συνθλιβούν. Με την επιστροφή μιας φιγούρας από το παρελθόν, αλήθειες θαμμένες για καιρό αναδύονται βίαια, και αποκαλύπτεται το τίμημα του αμερικανικού ονείρου.

 Διανομή

Κέιτ Κέλλερ                                         Sally Field

Τζο Κέλλερ Bill Pullman 

Λύντια Λούμπεϋ Bessie Carter

Φρανκ Λούμπεϋ Gunnar Cauthery

Ανν Ντήβερ Jenna Coleman

Τζωρτζ Ντήβερ Oliver Johnstone

Σου Μπέηλις Kayla Meikle

Κρις Κέλλερ Colin Morgan

Δρ. Τζιμ Μπέηλις Sule Rimi

Συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί: Theo Boyce, Ruth Redman και Russell Wilcox

Συντελεστές

Κείμενο Arthur Miller

Σκηνοθεσία Jeremy Herrin

Σκηνικά- Κοστούμια Max Jones

Φωτισμοί Richard Howell

Ήχος Carolyn Downing

Σχεδιασμός βίντεο Duncan McLean

Yπεύθυνη διανομής Jessica Ronane CDG

Aγωγή λόγου Danièle Lydon

Σκηνοθεσία πάλης Rachel Bown-Williams, Ruth Cooper-Brown

Βοηθός σκηνοθέτη Hana Pascal Keegan

Τιμές εισιτηρίων 8 (φοιτητικά) 15

 Πληροφορίες 210 72 82 333

http://www.megaron.gr

https://www.facebook.com/megaron.gr  

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture