Μοναδικά τοπία

Tο Porto Carras Grand Resort και η Γκαλερί Ζουμπουλάκη εγκαινίασαν το art project φωτογραφίας «#UniqueTopias» που περιλαμβάνει στιγμιότυπα και εικόνες από το ιστορικό συγκρότημα της Χαλκιδικής

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΕΓΓΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ
Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, το Porto Carras Grand Resort και η Γκαλερί Ζουμπουλάκη εγκαινίασαν το art project φωτογραφίας «#UniqueTopias», με ινσταντανέ που αποτυπώνουν στιγμές, τοπία και εικόνες από το ιστορικό συγκρότημα της Χαλκιδικής, Σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής συνεργασίας με τη Γκαλερί Ζουμπουλάκη με την έκθεση ζωγραφικής «Winetopia», το Porto Carras Grand Resort ανοίγει τις πόρτες του στην τέχνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με την έκθεση φωτογραφίας #UniqueTopias των Instagramers Θοδωρή Ζουμπουλάκη, Γεώργιου Καράμπελλα, Τατιάνας Καραπαναγιώτη, Κατερίνας Κατώπη, Αντιγόνης Καψάλη, Σταυρούλας Κλειδαριά, Νικόλα Μάστορα, Βένιας Μπεχράκη, Βαγγέλη Πατεράκη και Έφης Χαλιωρή. Σε επιμέλεια της Δάφνης Ζουμπουλάκη, οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τοπία του περιβάλλοντος χώρου του Porto Carras Grand Resort σε εκτυπώσεις Metal print, 25Χ25 εκ.

ΧΡΥΣΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΥΛΙΑΝΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΕΓΓΟΥ

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε τους φωτογράφους οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τον χώρο και τράβηξαν τις φωτογραφίες οι οποίες θα εκτεθούν στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη 7 και 8 Ιουνίου και κατόπιν στο Porto Carras Grand Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν 2018. Μέρος των εσόδων από την πώληση των φωτογραφιών θα προσφερθεί στην ΑΜΚΕ «Μέριμνα» (http://merimna.org.gr/) Η έκθεση αποτελεί συνέχεια της σειράς εκθέσεων Ινσταντανέ με φωτογραφίες από το Instagram που έχει διοργανώσει η Δάφνη Ζουμπουλάκη τα περασμένα χρόνια. Τη βραδιά των εγκαινίων προσφέρθηκαν ποικιλίες οίνου από το Κτήμα Πόρτο Καρράς. Transportation partner ηταν η αεροπορική εταιρεία Ellinair Διάρκεια έκθεσης: 7 και 8 Ιουνίου 2018.

ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΛΕΓΓΑ

ΖΕΤΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ

ΦΑΙΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΡΕΛΛΗ, ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΒΛΑΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΝΤΕΝΗ ΒΑΧΛΙΩΤΗ-ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

ΓΙΑΣΜΙΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Culture