Πρόσκληση σε γεύμα από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την περίοδο των γιορτών στο Tudor Hall Restaurant το καθιερωμένο γεύμα των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George με προσκεκλημένους δημοσιογράφους και ανθρώπους που ασχολούνται με τα media.

Αριστερά: Βίκυ Χρυσίνη, Σοφία Τσέπα, Ειρήνη Σπανού. Δεξιά: Η Αϊνόλα Τερζοπούλου με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, Μαρία Κουτζαμπάση.

Το εστιατόριo Tudor Hall ήταν διακοσμημένο στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ το εντυπωσιακό και λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο τραβούσε τα βλέμματα όλων μας.

Hom Parviz, Αννέτα Σβορώνου, Τάσος Χωμενίδης, Μαρία Κουτζαμπάση, Γρηγόρης Λιασίδης

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε το ευφάνταστο και υψηλών προδιαγραφών μενού, καθώς και η ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν η Μαρία Κουτζαμπάση, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, ο Hom Parviz, η Αννέτα Σβορώνου και ο Γρηγόρης Λιασίδης. Πρόκειται για τα ιδιαίτερα αγαπητά στελέχη και την ψύχη των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George.

Μάγδα Λιβέρη, Στέλλα Παπαδάκη

Συνάδελφοι δημοσιογράφοι καθώς και άνθρωποι των media αντάλλαξαν ευχές υπό τους ήχους απαλής ζωντανής μουσικής απολαμβάνοντας το γιορτινό μενού που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση. Η συγκεκριμένη πρόσκληση μας έδωσε την ευκαιρία να από κοντά το νέο Γενικό Διευθυντή των ξενοδοχείων, Hom Parviz.

Μιχάλης Κούβελας, Ευφροσύνη Πολυζώη, Γιώργος Πράσινος, Μάνια Μπούσμπουρα, Βίβιαν Γιαννακοπούλου

Μάγια Γάκη, Στέλλα Παπαδάκη, Νίνα Βλάχου, Μαρία Κουτζαμπάση, Βίκυ Παλαιολόγου

Δημήτρης Αντωνόπουλος, Hom Parviz

Στέλλα Λιζάρδη, Βάσω Παπαγιανακοπούλου

Χάρης Μπρουσαλιάν, Αννέτα Σβορώνου

Λευκή Βλάση, Γιώργος Πράσινος, Φαίη Ευθυμίου

Ευθύμιος Βούλγαρης, Χαριτωμένη Βόντα

Γιάννης Χαλκιαδάκης, Γιώργος Αλεξάκης, Λάμπρος Καραγιώργος

 

Βίκυ Χρυσίνη, Σοφία Τσέπα, Ειρήνη Σπανού

Η Αϊνόλα Τερζοπούλου με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, Μαρία Κουτζαμπάση

Hom Parviz, Μαρία Κουτζαμπάση, Γρηγόρης Λιασίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events