Δείπνο για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

Το σωματείο προσκάλεσε τους φίλους του στο ολοκαίνουργιο bar-restaurant Woo Woo στο Κολωνάκι για να απολαύσουν ιδιαίτερες γεύσεις και μια ξεχωριστή μουσική βραδιά

ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
Στις 23 Απριλίου, ημέρα γιορτής, και ένα βήμα πριν το καλοκαίρι το MDA Ελλάς πραγματοποίησε μουσικό δείπνο στο Woo Woo, ένα ολοκαίνουργιο pan-asian bar restaurant στην καρδιά του Κολωνακίου.  To «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι του  MDA στηρίζοντας έτσι για μια ακόμα φορά με την παρουσία και τη συμμετοχή τους το έργο του σωματείου, που δεν είναι άλλο από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερες γεύσεις από την Ανατολή, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε με το live act του ο ταλαντούχος τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος.

ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΥΛΒΑΝΑ ΚΡΟΝΤΗΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ, ΣΑΝΤΥ ΜΠΗΤΡΟΥ, ΣΕΣΙΛΙΑ ΧΑΛΑΚ

To MDA Ελλάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους Τάκη Διδασκάλου και Γιάννη Μωράκη, ιδιοκτήτες του Woo Woo, για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία. Χορηγοί της εκδήλωσης εκτός από το Woo Woo ήταν οι Radical Asian, Stoli The Vodka, Coca Cola Τρία Έψιλον και Όμιλος Μπουτάρη. Τα ξεχωριστά δώρα του λαχνού προσέφεραν οι υποστηρικτές: Aegean, Ileana Makri, Premium Wellness Consulting, GB Spa, Swarovski, Villa Vagger, Σκουρλέτης, Kessaris, Lavipharm, Ancient Greek Sandals, My Shoe, Woo Woo, Interni Moda Bagno, ΔΕΛΛΗΣ.

Η παρουσία του κόσμου σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά υπήρξε καθοριστική καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr.

ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ ΖΕΤΤΑ ΑΝΤΖΑΚΛΗ, ΔΟΜΝΑ ΜΠΕΡΝΙΤΣΑ

ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΟΛΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΛΙ ΛΑΒΙΔΑ ΟΛΟΣΩΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΚΙΚΩ ΚΥΡΙΜΛΙΔΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ

ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events