Δείπνο στο Εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με θέα στον Ιερό Βράχο

Η Ελένη Αντωνιάδου, γενική διευθύντρια της brainstorm, με αφορμή το re-opening του Εστιατορίου στο Μουσείο της Ακρόπολης, υποδέχθηκε γνωστά ονόματα του επιχειρείν , των ΜΜΕ και της ελληνικής showbiz, σε τρεις ξεχωριστές βραδιές για δείπνο.

Από αριστερά, Άλκηστις Πρίνου, Δέσποινα Μοιραράκη, Ελένη Αντωνιάδου, Όλγα Καραβερβερη, Βίκυ Μπουζούνη
Στον τελευταίο όροφο του Μουσείου της Ακρόπολης στεγάζεται το Εστιατόριο, σε έναν χώρο που τιμά την κουζίνα και την φιλοξενία του τόπου μας δίνοντας έμφαση στην γαστριμαργική μας παράδοση και την απέριττη εικόνα και το οποίο διαθέτει αναμφισβήτητα την πιο όμορφη βεράντα της Αθήνας.

Ζέτα Δούκα, Ελένη Αντωνιάδου

Με αφορμή το re-opening του Εστιατορίου η Ελένη Αντωνιάδου, γενική διευθύντρια της brainstorm, θέλησε να παραθέσει ένα αξέχαστο δείπνο που ταυτόχρονα αποτέλεσε μια ενδιαφέρουσα γαστριμαργική εμπειρία. Η γνωστή manager υποδέχθηκε γνωστά ονόματα του επιχειρείν , των ΜΜΕ και της ελληνικής showbiz, σε τρεις ξεχωριστές βραδιές.

Άλκηστις Πρίνου, Ζήσης Μπουκουβάλας, Μέμα Σιμωνετάτου

Τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας και προφύλαξης από τον Covid- 19, η κ. Αντωνιάδου υποδέχθηκε σε κάθε βραδιά 6 καλεσμένους ανά 3 τραπέζια, προκειμένου να γευτούν τις μοναδικές ελληνικές γεύσεις του φημισμένου Εστιατορίου και να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία υψηλών γεύσεων και σχέσεων κάτω από τον την Ακρόπολη.

Σοφία Γιαννικοπούλου, Στέλιος Κωνσταντινίδης

 Η μαγευτική θέα στον Ιερό Βράχο και οι υπέροχες μελωδίες στο πιάνο οξύνουν τις αισθήσεις που ταξιδεύουν κάθε επιθυμία και κάθε ουρανίσκο. Οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν ορεκτικά όπως  χταπόδι Αιγαίου καρπάτσιο ή Αθηναϊκή σαλάτα λαυράκι, αλλά και τις νέες προτάσεις στα κυρίως πιάτα όπως Πεσκανδρίτσα αυγολέμονο και αρνί γάλακτος με κρασί vinsando, που κέρδισαν τις εντυπώσεις τους!

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Το δείπνο συνοδεύτηκε με λευκό κρασί Πρόποδες Chardonay και Λημνιώνα Ροζέ 2019 του Κτήματος Ζαφειράκη. Ενώ το εξαιρετικό επιδόρπιο, ένα παραδοσιακό αρμενοβίλ Θεσσαλονίκης με χαλβά σιμιγδαλένιο αποτέλεσε το τέλειο γευστικό “φινάλε”.

Στέλλα Παπαδάκη, Ελένη Αντωνιάδου

Η ειδυλλιακή ώρα του ηλιοβασιλέματος στο Εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης αποτελεί μια υπέροχη εμπειρία σε συνδυασμός με τις ασυναγώνιστες γευστικές προτάσεις του.

Μάσα Φασούλα, Λιανά Καμπά

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Εστιατόριο στο Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμένει ανοικτό τις Παρασκευές και τα Σάββατα, εως τις 12 το βράδυ, αποτελώντας ιδανική επιλογή για ένα επαγγελματικό δείπνο υψηλών προδιαγραφών ή για ένα ιδιωτικό κάλεσμα που θα μείνει αξέχαστο!

Ελένη Αντωνιάδου, Γιάννης Τόγκος, Έλενα Πετρίδου

Σοφή Πασχάλη, Βίκυ Κάβουρα

Γιώργος Πράσινος, Αναστασία Περράκη

Τάνια Οικονομόπουλου, Σϊσσυ Παπαγεωργίου

Λευτέρης Μωϋσιάδης, Ζέτα Δούκα

Κωνσταντίνος Χατζηλεμονιάς, Νανά Αγιοπετρίτου

Ελένη Αντωνιάδου

Photo: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events