Το φαντασμαγορικό καλοκαιρινό opening του Island

Ακολουθώντας την παράδοση... για μια ακόμη χρονιά το Island στη Βάρκιζα σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού με ένα αξέχαστο πάρτι και πολλούς λαμπερούς προσκεκλημένους..

Το Island των αδελφών Σπύρου και Χρύσανθου Πανά έχει στο ενεργητικό του βραδιές που έγραψαν ιστορία, με λαμπερούς θαμώνες που το λατρεύουν όπως ο Valentino, η Meryl Streep, o Tommy Hilfiger, o Hugh Jackman, ο Giancarlo Giammetti, η Princess Charlene of Monaco, o Bruce Willis, και πολλοί άλλοι.

Ο Χρύσανθος Πανάς υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο

Έτσι για μια ακόμα χρονιά, το διάσημο club-restaurant στη Βάρκιζα υποδέχτηκε με ανανεωμένη διάθεση τον κόσμο που επέλεξε ξανά τον απόλυτο προορισμό στην αθηναϊκή ριβιέρα. Τις εντυπώσεις έκλεψε το ανανεωμένο Island Shop που επιμελήθηκε η Stephani Artarit (Gang Of Style).

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η λαμπερή βραδιά κύλησε σε κλίμα αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης, δείχνοντας την ανάγκη του κόσμου να περάσει ένα χαλαρό καλοκαίρι με χαμόγελο, μουσική, cocktails και κοσμοπολίτικο αέρα.

Amir Eftekhar, Χασάν Ζέιν

Τηρώντας όλες τις οδηγίες της πολιτείας, το Island γεμάτο από πανέμορφο κόσμο σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η καινούργια εποχή της αθηναϊκής ριβιέρας ξεκινά από εδώ.

Ταλάλ Ζειν, Εβίτα Λολοσίδη

Ένα show πυροτεχνημάτων σήμανε την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και έλουσε τον ουρανό της με χρώματα, ενώ αμέσως μετά χορευτές απογείωσαν τη διάθεση του κοινού που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευαγόρας και Βασίλης Λεβέντης

Ίνο Φαϊς, Αλέξανδρος Λυμπέρης

Φανή Σαραντοπούλου, Στέφανος Πάλλης

Κωνσταντίνος Αργυρός

Άγγελος Παναγόπουλος, Γιώργος Μαζωνάκης, Κωνσταντίνος Ρήγος

Λεονάρντο Μελετόπουλος, Ντέλλα Παΐζη, Φραγκίσκος Σαρρής

Σπύρος και Χρύσανθος Πανάς

Ζέτα Τσακούμη, Μαίρη Καλύμνου, Δώρα Κατσικογιάννη

Φανή Κούτρα, Αντώνης Καλογρίδης

Eduardo Massieu Paredes, Mαρίλλη Κοψίνη, John Βότσαρης

Σουζάνα Κεγγίτση, Χρυσάνθη Κουρούπη-Κιτσινέλη

Μαντώ Μεταξά, Nτιμ Κούσης, Χριστίνα Ασσανάκη

Κρίστυ Παπά, Κατερίνα Κωνσταντάκου

Ηρόδοτος Αντώνιου, Anjelie Amarantos

DJ Δημήτρης Μεταξάς

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events