Η καλλιτεχνική πλευρά του Πάρι

Με μια άκρως …οικογενειακή ατμόσφαιρα έκανε έναρξη το Plan B trend  για την περίοδο 18-19. Ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην καλλιτεχνική προσφορά του Πάρι Αμοργινού

Ο Πάρις Αμοργινός στη σκηνή του θεάτρου «Βαφείο»

Το θέατρο «Βαφείο», στον Βοτανικό, κάτω από τις γραμμές, επέλεξε η αρχιτέκτονας, Αθηνά Ματίς (ιδρύτρια του Plan B trend, του live περιοδικού για τη μόδα, την τέχνη, τις τάσεις κ.ά.) για να πραγματοποιηθεί το πανηγυρικό «πάμε» για την φετινή περίοδο που είχε τίτλο: «Η Οικογένεια. We Are Family» και όπως έγραφε η πρόσκληση το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «μιλάμε για όλες τις οικογένειες και για όσους αισθάνονται οικογένεια». Μεγάλα ονόματα της τέχνη, της μουσικής, των επιστημών και των επιχειρήσεων έδωσαν το «παρών» στο ξεχωριστό αυτό Plan B trend event.

Ένα μεγάλο μέρος της βραδιάς ήταν αφιερωμένο στον Πάρι Αμοργινό. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο κ. Αμοργινός, εκτός από οδοντίατρος των επωνύμων, είναι και ένας άνθρωπος που διαθέτει καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, υποστηρίζοντας ποικιλοτρόπως το έργο των σύγχρονων Ελλήνων συνθετών κλασσικής μουσικής με στόχο την ανάδειξη και την προώθησή τους στο διεθνές μουσικό στερέωμα. Έτσι, δεν εκπλαγήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε ότι, μεταξύ άλλων, εκείνος έχει και τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βουλγαρίας. Την παρουσία και προσφορά του Πάρι Αμοργινού στον χώρο της μουσικής σκιαγράφησε με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερα πνευματώδη τρόπο ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Γιώργος Μεσσάλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events