Η Κατρίνα Τσάνταλη παρουσίασε το δεύτερο παιδικό βιβλίο της

Στο πλευρό της Κατρίνας βρέθηκαν γνωστοί καλλιτέχνες και δεκάδες επώνυμοι φίλοι της με αποτέλεσμα η παρουσίαση του δεύτερου παιδικού της βιβλίου να εξελιχθεί σε μια αξέχαστη βραδιά

Μαίρη Συνατσάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Κατρίνα Τσάνταλη, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, Ντορέτα Παπαδημητρίου

Δύο περίπου χρόνια μετά από «Το Σοφάκι και ο Ντο» η Κατρίνα Τσάνταλη επανέρχεται με το δεύτερο παιδικό της βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά», το οποίο όπως και το πρώτο παρουσιάστηκε στο Public café στο Σύνταγμα.  Ο χώρος είχε διακοσμηθεί με πράσινους κήπους και γεμάτα με καρπούς δέντρα, ώστε οι καλεσμένοι να εισέλθουν στο πνεύμα του βιβλίου. Εκπρόσωποι των media, καλλιτέχνες και πολλοί φίλοι της Κατρίνας βρέθηκαν κοντά της και σε αυτή την παρουσίαση.

Η νεαρή συγγραφέας για ακόμα μία φορά έγραψε ένα παιδικό βιβλίο βαθιά επηρεασμένο από τις προσωπικές τις εμπειρίες αλλά και το πρόσφατο ταξίδι της στην Αφρική, όπου συμμετείχε στις δράσεις της Action Aid Hellas. Στο νέο της βιβλίο χρησιμοποιεί τον γλυκό λόγο και μία ξεχωριστή ιστορία στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω στα θέματα της διαφορετικότητα και της ισότητας των ανθρώπων.

Η Κατρίνα υποδέχεται τον Βασίλη Κικίλια

Για το «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα μίλησαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου. Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια μίλησε για το βιβλίο ο πρόεδρος της Action Aid Hellas, Ηλίας Γαληνός, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της οργάνωσης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη θερμή υποστήριξη που τους παρέχει η συγγραφέας. Την επιμέλεια του χώρου ανέλαβε η εταιρεία Petridis Luxury Floral Creations, το catering η εταιρεία Catering Papaspirou, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τις υπέροχες Fonés και τη Μαρίνα Σάττι.

Η αδελφή και ο πατέρας της Κατρίνας, Μαρία και Άγγελος

Έλλη Κοκκίνου

Λίγα λόγια για την Κατρίνα

Η Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη σε μια μεγάλη οικογένεια και σ ένα ανοικτό σε φίλους σπίτι, με πολλά ζώα να τη συντροφεύουν σε κάθε της βήμα.  Από μικρή βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τη φύση λόγω της οικογενειακής επιχείρησης (η ομώνυμη οινοποιία), στην οποία μέχρι και σήμερα εργάζεται, ενώ από παιδί της άρεσε να εκφράζει τα συναισθήματά της γράφοντας. Τα φοιτητικά της χρόνια τα πέρασε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετιγκ. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2010 και άρχισε να ασχολείται ενεργά με τα πράγματα που αγαπά, ανάμεσά τους, η φιλοζωία, η οποία αποτελεί σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων της.

Χαρά Καίσαρη, Ράνια Θρασκιά, Αναστασία Καίσαρη

Δέσποινα Πορτοκάλη, Στέλλα Βουλγαράκη

Μιράντα Πατέρα, Σαμάνθα Αποστολοπούλου

Έλενα Δομαζάκη, Κλειώ Μανδάλου

Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Στέλιος Κουδουνάρης

Κατρίνα Τσάνταλη, Μαρία Μπεκατώρου

Μύρωνας Στρατής

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials