Η Ρόη Αποστολοπούλου στο Φεστιβάλ των Καννών

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καννών διεξάγονται μια σειρά από φαντασμαγορικά πάρτι, ένα από τα πιο φημισμένα είναι εκείνο του διάσημου οίκου κοσμημάτων De Grisogono, το «παρών» στο οποίο έδωσε η Ρόη Αποστολοπούλου συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Μάκη Δανάλη

Η Ρόη Αποστολοπούλου με τη Σουηδέζα μοντέλο και παρουσιάστρια, Βικτόρια Σίλβστεντ

Το 72ο Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διεξάγεται από τις 14 μέχρι τις 25 Μαΐου έχει φιλοξενήσει την αφρόκρεμα του παγκόσμιου κινηματογράφου, καθώς και supermodels που παρακολουθούν τις κινηματογραφικές πρεμιέρες και λαμπρύνουν με την παρουσία τους τον θεσμό. Αυτές τις ημέρες η Κρουαζέτ βρίσκεται στην επικαιρότητα και αποτελεί τον πόλο έλξης και για σημαντικά επιχειρηματικά ονόματα, λάτρεις της 7μης τέχνης.

Ο Μάκης Δανάλης με την αδελφή του Ρόη Αποστολοπούλου στο private party του οίκου κοσμημάτων De Grisogono.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καννών διεξάγονται μια σειρά από φαντασμαγορικά πάρτι, ένα από τα πιο φημισμένα είναι εκείνο του διάσημου οίκου κοσμημάτων De Grisogono, το «παρών» στο οποίο έδωσε η η Ρόη Αποστολοπούλου συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Μάκη Δανάλη. H κ. Αποστολοπούλου είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί με διάσημα ονόματα της showbiz και τη μόδας, όπως η Σουηδέζα μοντέλο και παρουσιάστρια, Βικτόρια Σίλβστεντ, αλλά και η διάσημη Γαλλίδα supermodel και ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Victoria’s Secret, Σίντι Μπρούνα.

Η Ρόη Αποστολοπούλου με τη διάσημη Γαλλίδα supermodel και ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Victoria’s Secret, Σίντι Μπρούνα

Η Ρόη Αποστολοπούλου εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή τιρκουάζ τουαλέτα, η οποία φέρει την υπογραφή της Donatella Versace και αποτελείται από αυθεντική δαντέλα του Gianni Versace και κρύσταλλα Swarovski.

Ρόη Αποστολοπούλου, Βικτόρια Σίλβστεντ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events