Πάρτι για τη νέα μουσική συλλογή «Island 18»

Το «παρών» έδωσαν ο Valentino, η Elizabeth Hurley, καθώς και άλλες διασημότητες από το εξωτερικό

AURORE DOLMANS, TAMARA BECKWITH GIORGIO VERON,I DAMIAN HURLEY, ELIZABETH HURLEY, VALENTINO, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ
Για 18η χρονιά το Island παρουσιάζει με ένα μεγάλο πάρτι τη μουσική συλλογή του δημιουργώντας όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως η συλλογή «Island 18» είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των εταιρειών Minos EMI, Universal και Feelgood και αποτελείται από δύο cds.

O ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ELIZABETH HURLEY,

Το early drinks περιλαμβάνει τα πιο ατμοσφαιρικά lounge ακούσματα ενώ το late shots όλες τις χορευτικές επιτυχίες. Η συλλογή βρίσκεται σε καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ μπορεί κανείς να την αποκτήσει και ψηφιακά.
Το party για το «Island 18» ήταν φέτος υπέρλαμπρο και το «παρών» έδωσαν διεθνείς προσωπικότητες όπως ο Valentino, ο Giacarlo Giammetti, η Elizabeth Hurley με τον γιο της Damian, η jet setter Tamara Beckwith με το σύζυγο της Giorgio Veroni, καθώς και η απόλυτη περσόνα της μόδας Nati Abascal. Εκεί όμως ήταν και το ιδιαίτερα  ηοτ βρετανικό συγκρότημα the Kooks. Τα σκάφη φωταγωγημένα στον κόλπο του Island και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα δημιούργησαν ένα μαγικό σκηνικό, ενώ η μουσική του Dj Mossel ξεσήκωσε τους καλεσμένους.

AURORE DOLMANS, TAMARA BECKWITH, NATI ABASCAL, ELIZABETH HURLEY, VALENTINO, ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ, GIANCARLO GIAMMETI, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ, ΝΤΟΖΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events